Radisson Blu Royal Vuoropäällikkö | Avoimet työpaikat - S-ryhmä
Avoimet työpaikat

Radisson Blu Royal Vuoropäällikkö

Grill it
 • Hakuaika
  13.08.19 - 01.09.19 11:59
 • Ketju
  Grill it
 • Yritys
  Radisson Blu Royal Vuoropäällikkö
 • Työnantaja
  Sokotel Oy
 • Paikkakunta
  Helsinki
 • Työaika
  Määräaikainen
 • Työsuhteen tyyppi
  Kokoaikainen
Grill it
Suomen Radisson Blu Hotellit hakevat työntekijöitä jotka haluavat onnistua. Etsimme sitä parasta talenttia, jolla on energiaa ja motivaatiota tuottaa elämyksiä ja tuloksia. Palvelufilosofiamme Yes I Can! on paljon muutakin kuin pelkkä slogan: se on henkilökuntamme elämäntapa, jolla varmistetaan ainutlaatuinen asiakaskokemus sekä ammatillinen ja henkilökohtainen kehittyminen. Hotellimme menestyminen on vahvasti riippuvainen henkilökunnasta ja olemme sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita. OLETKO ETSIMÄMME VUOROPÄÄLLIKKÖ RADISSON BLU ROYAL HOTELIIN? Radisson Blu Royal Hotel on Suomen vaikuttavin tapahtumatalo Helsingin ydinkeskustassa – siellä, missä tapahtuu. Se on järjestänyt lukuisia elämyksentäyteisiä tapahtumia tinkimättömällä ammattitaidolla jo 25 vuoden ajan. Hotellin elämää sykkivä ravintola Grill it! on grillattujen makujen asiantuntija, missä kohtaavat sekä kaupunkilaiset että hotellivieraat. Radisson Blu Royal Hotel Helsinki – tapahtumatalo aitiopaikalla Radisson Blu Royal Hotel etsii nyt kokoaikaiseen työsuhteeseen loistavan palvelun VUOROPÄÄLLIKKÖÄ Grill it! – ravintolaan. Odotamme sinulta: · erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä myyntihenkisyyttä · halua ylittää asiakkaan odotukset · esimerkillä johtamista ja hyviä esimiestaitoja · sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa · ymmärrystä laadukkaasta kokous- ja illallistoiminnasta ja sen tekemisestä · Hygienia- ja anniskelupassia Tarjoamme sinulle tilaisuuden työskennellä ja kehittää ammattitaitoasi dynaamisessa tapahtumatalossa. Pääset näköalapaikalle kansainväliseen ja kehittyvään Radisson Blu -ketjuun ja tätä kautta mahdollisuuden oppia, kehittyä ja laajentaa omaa osaamista. Hotellissamme sinua odottavat monipuoliset tehtävät, sekä ammattitaitoiset ja mukavat Yes I Can! -henkiset työkaverit. Kaupan päälle saat kattavat S-ryhmän ja Radisson Hotel Groupin henkilöstöedut tulospalkkiojärjestelmineen ja uramahdollisuudet. Tehtävä on määräaikainen 15.12.2019 saakka

Lisätietoja ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Radisson Blu Royal Hotelin ravintolapäällikkö Tiina Ruuska 26.-30.8. Puh 0400 460 213 Pyydämme täyttämään hakemuksen 1.9.2019 mennessä oheisen linkin kautta. Tehtävä täytetään sopivan hakijan löytyessä. Huomioithan, että vain linkin kautta tulleet hakemukset käsitellään. Rekrytointia hoitaa Sokotel Oy:n yhteistyökumppani henkilöstöpalveluyritys Enjoy (Extremely Nice Job Oy).

Työnantajakuvaus

Radisson Blu -hotelliketju kuuluu Radisson Hotel Groupiin, joka on yksi maailman nopeimmin kasvavista hotelliyrityksistä. Ryhmään kuuluu Radisson Blu -hotellien lisäksi Radisson Collection,Radisson RED, Park Plaza, Park Inn by Radisson and Country Inns & Suites By Carlson –hotellit. Radisson Hotel Groupilla on yli 1 400 hotellia yli 100 maassa ympäri maailmaa. Radisson Blu Hotelleja on Suomessa kahdeksan, joista neljä Helsingissä sekä yksi Espoossa, Turussa, Tampereella ja Oulussa. Hotellit ovat keskittyneet tarjoamaan yksilöllisiä elämyksiä, ja yhteistä niille on kansainvälisesti palkittu palvelun laatu. Kaikki Suomen hotellit ovat Green Key -sertifioituja. Radisson Hotel Group on valittu jo seitsemänä vuonna peräkkäin maailman eettisimpien yritysten joukkoon.
Täytä hakemus

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.