Peukuttavan palvelun ammattilainen, ABC Lohja | Avoimet työpaikat - S-ryhmä
Avoimet työpaikat

Peukuttavan palvelun ammattilainen, ABC Lohja

ABC
 • Hakuaika
  25.06.20 - 08.07.20 23:59
 • Ketju
  ABC
 • Yritys
  Suur-Seudun Osuuskauppa SSO, ABC Lohja
 • Työnantaja
  Suur-Seudun Osuuskauppa SSO
 • Paikkakunta
  Lohja
 • Työaika
  Vakituinen
 • Työsuhteen tyyppi
  Osa-aikainen
ABC
Etsimme iloiseen tiimiimme ABC Lohjalle uusia työkavereita Työmme 24/7 liikennemyymälässä on vaihtelevaa ja nopea tempoista. Kohtaamme paljon asiakkaita työvuoron aikana ja he ovatkin yksi tämän työn parhaista puolista. Lisäksi saamme tehdä useita erilaisia ja vaihtelevia tehtäviä - kuten hyllytystä, kuorman purkua, vitriinituotteiden valmistusta ja salin ylläpitoon liittyviä tehtäviä. Olemme iso tiimi ja kaikki omalla persoonallisella tavallamme mukana ABC:n peukuttavan palvelun toteuttamisessa. Meitä yhdistää huumorintaju sekä aito halu tehdä asiakaspalvelutyötä suurella sydämellä. Me tarjoamme Huipputiimin lisäksi sinulla on mahdollisuus työskennellä SSO:n eri toimipisteissä osaamistesi mukaan. Henkilökuntaamme kuuluvana saat käyttöösi S-ryhmän erinomaiset henkilöstöedut ja mahdollisuuden päästä mukaan erilaisiin ammattitaitoasi kehittäviin koulutuksiin, joiden avulla voit laajentaa osaamistasi ja työtehtäviäsi. - Työaika: Osa-aikainen, 30h/vko - Työn kesto: Vakituinen - Työt alkavat sopimuksen mukaan Oletko täysi-ikäinen ja haluat mukaan iloiseen tiimiimme? Älä epäröi - hae paikkaa jo tänään, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Anne Pennanen, p. 044 7705 074, anne.pennanen@sok.fi Olemme yksi vuoden 2019 Suomen Innostavimmista työpaikoista! Tutustu meihin osoitteessa http://www.sso.fi tai https://www.facebook.com/abclohja/

Työnantajakuvaus

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO on läntisellä Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa kahdeksan kunnan alueella toimiva kasvava alueosuuskauppa. Asiakasomistajia SSO:ssa on yli 72 000. Meillä on lähes 100 toimipaikkaa viidellä eri toimialalla, jotka ovat rauta- ja maatalous-, matkailu- ja ravitsemus-, liikennemyymälä ja polttoneste-, auto- ja autotarvike-, sekä päivittäis- ja käyttötavarakauppa. Työllistämme yli 1100 palvelualan ammattilaista. Arvomme ovat rohkeus, vastuullisuus ja avoimuus.
Täytä hakemus

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.