Parturi-kampaaja | Avoimet työpaikat - S-ryhmä
Avoimet työpaikat

Parturi-kampaaja

 • Hakuaika
  11.07.19 - 11.08.19 11:59
 • Yritys
  Satakunnan Osuuskauppa, Kauppa, Prismat, Prisma Pori Mikkola, Parturi-Kampaamo Prisma Pori
 • Työnantaja
  Satakunnan Osuuskauppa
 • Paikkakunta
  Pori
 • Työaika
  Vakituinen
 • Työsuhteen tyyppi
  Kokoaikainen
Prisma Parturi-kampaamoon haetaan parturi-kampaajia Olemme Prisma Mikkolassa sijaitseva 20-paikkainen täyden palvelun parturi-kampaamo. Toimintamme jatkaessa kasvuaan vahvistamme nyt ammattitaitoista henkilökuntaamme ja etsimme joukkoomme viittä asiakaspalveluhenkistä parturi-kampaajaa. Työsuhde on vakituinen, 30-37,5 tuntia/viikko. Palvelemme asiakkaitamme laajoina aukioloaikoina maanantaista lauantaihin. Odotamme hakijoilta - parturi-kampaajan perustutkintoa - hiusalan tuotetuntemusta - positiivista asiakaspalveluasennetta - tiimityöskentelytaitoa isossa työyhteisössä. Tarjoamme - mahdollisuuden oman ammattitaidon kehittämiseen ja lisäkoulutukseen - nykyaikaiset työtilat - TES:n mukaisen palkan - Satakunnan Osuuskaupan ja S-ryhmän kattavat henkilökuntaedut. Satakunnan Osuuskauppa on paikallinen yritys, jonka omistavat satakuntalaiset ihmiset. Toimimme market- ja tavaratalokaupassa, matkailu- ja ravitsemiskaupassa, liikennemyymälä- ja polttonestekaupassa sekä auto- ja autotarvikekaupassa. Satakunnan Osuuskauppa kuuluu valtakunnalliseen S-ryhmään. S-ryhmän tehtävänä on tuottaa kilpailukykyisiä palveluita ja etuja asiakasomistajilleen. Tämän lisäksi S-ryhmä on Suomen suurimpia yksityisiä työnantajia.

Lisätietoja ja hakeminen

Haku päättyy su 11.8.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa 5.8. alkaen palvelupäällikkö Sanni Langenoja p. 050 520 4832 tai sanni.langenoja@sok.fi.
Täytä hakemus

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.