Palveluvastaava | Avoimet työpaikat - S-ryhmä
Avoimet työpaikat

Palveluvastaava

ABC
 • Hakuaika
  11.07.19 - 28.07.19 11:59
 • Ketju
  ABC
 • Yritys
  Lähi-ABC Teivo
 • Työnantaja
  Pirkanmaan Osuuskauppa
 • Paikkakunta
  Ylöjärvi
 • Työaika
  Vakituinen
 • Työsuhteen tyyppi
  Osa-aikainen
Haemme Lähi-ABC Teivoon salin PALVELUVASTAAVAA vakituiseen (90 h/3vko) työsuhteeseen. Oletko positiivista energiaa pursuava palvelun ammattilainen, jolla hymy ei hyydy pahassakaan paikassa ja josta tekemisen meininki tarttuu myös muihin? Jos vastaus on kyllä, tämä on sinun tilaisuutesi! Palveluvastaavana ensisijainen tehtäväsi on johtaa vuorossa tiimiäsi yhdessä liikennemyymäläpäällikön ja muiden palveluvastaavien kanssa ja taata näin aina persoonallinen, positiivisen muistojäljen jättävä palvelu. Palveluvastaavana olet osa Lähi-ABC Teivon esimieskaartia, ja odotamme sinulta aktiivista otetta toiminnan sekä palvelun ylläpitoon ja kehittämiseen. Odotamme sinulta - positiivista ja innostunutta asennetta - hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä - paineensietokykyä - esimiesvalmiuksia - joustavuutta ja kiinnostusta kehittää toimintaa - intohimoista suhtautumista asiakaspalveluun - kokemusta tuloksellisesta vuorotyöskentelystä - kokemusta tilittämisestä Tarjoamme sinulle - mahdollisuuden näyttää osaamistasi vastuullisessa tehtävässä - näköalapaikan hektisessä ABC-maailmassa - mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä työtehtävässäsi - tekemisen meiningin ja loistavan työporukan

Lisätietoja ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa liikennemyymäläpäällikkö Sanna-Mari Kalliolepo, puh. 010 767 2725. Haethan tehtävään oheisen linkin kautta. Kuulisimme Sinusta mielellämme pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Soveltuvimmat hakijat kutsumme perjantaina 2.8.2019 järjestettävään rekrytointitilaisuuteen Tampereen Prisma Koivistonkylään. Olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse rekrytointiprosessin edetessä.
Täytä hakemus

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.