Palveluvastaava, ABC Lohja | Avoimet työpaikat - S-ryhmä
Avoimet työpaikat

Palveluvastaava, ABC Lohja

ABC
 • Hakuaika
  11.09.19 - 06.10.19 11:59
 • Ketju
  ABC
 • Yritys
  Suur-Seudun Osuuskauppa SSO, ABC Lohja
 • Työnantaja
  Suur-Seudun Osuuskauppa SSO
 • Paikkakunta
  Lohja
 • Työaika
  Vakituinen
 • Työsuhteen tyyppi
  Kokoaikainen
ABC
Etsimme innokasta palveluvastaavaa ABC Lohjan Hesburgeriin Sinun tehtäväsi ABC palveluvastaavana On olla suunnan näyttäjänä luomassa parasta palvelua asiakkaillemme. Ohjaat toimintaa asiakasvirran mukaan, huolehtien tuotteiden oikea-aikaisesta saatavuudesta ja laadusta sekä Hesburger -konseptin mukaisesta toiminnasta. Osaat kannustaa ja motivoida työtovereitasi huippusuorituksiin ja luoda hyvää työilmapiiriä. Vastuullasi ovat myös vuoron myyntitavoitteiden seuranta ja reagointi tarpeen mukaan. Me tarjoamme Meillä pääset työskentelemään monipuolisissa ja vaihtelevissa tehtävissä, mahdollista on myös työskennellä eri toimipisteissämme osaamistesi mukaan. Henkilökuntaan kuuluvat saavat S-ryhmän erinomaiset henkilöstöedut ja mahdollisuuden päästä mukaan erilaisiin ammattitaitoasi kehittäviin koulutuksiin, joiden avulla voit laajentaa osaamistasi ja työtehtäviäsi. - Työaika: Kokoaikainen - Työn kesto: Vakituinen - Työt alkavat: sopimuksen mukaan Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakujalla. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan paikkaa jo tänään!

Lisätietoja ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Anne Pennanen 044 7705 074 Tutustu meihin osoitteessa www.sso.fi

Työnantajakuvaus

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO on läntisellä Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa kahdeksan kunnan alueella toimiva, kasvava alueosuuskauppa. Asiakasomistajia SSO:ssa on yli 72 000. SSO:lla on lähes 100 toimipaikkaa, esimerkiksi S-marketteja, Saleja, Prismoja, Sokos tavarataloja, liikennemyymälöitä, autokauppoja ja ravintoloita. Työllistämme yli 1100 työntekijää. Työnantajana olemme luotettava, tarjoamme hyvät henkilökuntaedut sekä mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä työn mukana. Arvomme ovat Rohkeus, Vastuullisuus ja Avoimuus.
Täytä hakemus

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.