Palvelupäällikkö Amarillo Vaasa | Avoimet työpaikat - S-ryhmä
Avoimet työpaikat

Palvelupäällikkö Amarillo Vaasa

Amarillo
 • Hakuaika
  14.01.20 - 20.01.20 23:59
 • Ketju
  Amarillo
 • Yritys
  Osuuskauppa KPO, MaRa, Ravintolat, Amarillo Vaasa
 • Työnantaja
  Osuuskauppa KPO
 • Paikkakunta
  Vaasa
 • Työaika
  Vakituinen
 • Työsuhteen tyyppi
  Osa-aikainen
Haemme PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ Amarillo Vaasaan vakituiseen työsuhteeseen, työaika 102h/3vk. Etsimämme palvelupäällikön tärkein tehtävä on organisoida vuoro ammattitaitoisesti niin että vieraillamme on erinomainen fiilis ja henkilökunnalla on hyvä tunnelma työskennellä innostavasti ja tavoitteellisesti johdetussa vuorossa. Tärkeimmät ominaisuutesi ammattitaitosi ja ammattiylpeytesi lisäksi ovat rohkeus, tasapuolisuus ja sosiaalisuus. Lisäksi sinulta löytyy ymmärrystä ravintolan tuloksellisesta myynninjohtamisesta ja haluat johtaa tiimiäsi valmentavalla otteella. Vieraamme saavat sinulta palvelua suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Työ on ilta- ja viikonloppupainotteista ja vahvasti vieraiden ja henkilökunnan rinnalla tehtävää työtä. Työtäsi tukemassa ja sparraamassa ovat kollegasi ja ravintolapäällikkö. Tarjoamme paikan motivoituneessa työporukassa, mahdollisuuden kehittää itseäsi valmentavana ja tulosta tekevänä esimiehenä sekä kattavat S-ryhmän ja KPO:n henkilöstöedut ja uramahdollisuudet.

Lisätietoja ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Jenna Bast, jenna.bast@sok.fi, puh. 0504678332. Työ alkaa 1.2. tai sopimuksen mukaan. Hakemukset alla olevasta linkistä viimeistään 20.1.2020.

Työnantajakuvaus

Osuuskauppa KPO on n. 900 miljoonan euron vuosimyynnillään Suomen suurimpia alueosuuskauppoja. Toimimme Ylivieskan, Kokkolan, Pietarsaaren ja Vaasan talousalueilla. Olemme alueemme market-kaupan markkina- ja hintajohtaja sekä markkinajohtajia polttoneste-, matkailu- ja ravitsemiskaupassa, lisäksi harjoitamme autokauppaa. Meillä on yli 125 000 asiakasomistajaa ja työllistämme suoraan keskimäärin noin 1 700 palvelualan ammattilaista. Toimintamme taloudellinen menestys päätyy kokonaisuudessaan kauppapalvelujemme kestävään kehittämiseen ja asiakasomistajiemme eduksi.
Täytä hakemus

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.