Myyntineuvottelija | Avoimet työpaikat - S-ryhmä
Avoimet työpaikat

Myyntineuvottelija

 • Hakuaika
  02.12.19 - 15.12.19 23:59
 • Yritys
  Mara majoitustoiminta
 • Työnantaja
  Osuuskauppa Hämeenmaa
 • Paikkakunta
  Hämeenlinna, Lahti
 • Työaika
  Vakituinen
 • Työsuhteen tyyppi
  -
Mara majoitustoiminta
Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone ja Sokos Hotel Vaakuna ovat hotelleja, joissa hienot hetket eivät ole sattumaa. Hotelli on monelle paikka rauhoittua, nauttia hyvästä ruuasta ja rentoutua valitsemallaan tavalla. Hämeenmaan hotellit tarjoavat vierailijoilleen viimeistellyt puitteet ja mahdollisuuden nauttia viikon jokaisena päivä niin silkin pehmeistä lakanoista kuin ravintolan tuoreista raaka-aineista. Hämeenmaan hotelleissa on mahdollisuus luoda muistoja tai inspiroitua kokous- ja juhlatiloissa, pikkujoulujen, perhejuhlien kuin perinteisten kokousten merkeissä. Kaiken tämän mahdollistavat ammattitaidolla ja yhteishengellä varustetut työntekijämme. Etsimme Hämeenmaan myyntipalveluun henkilöä, joilla on vahva ymmärrys kokous-, juhla-, hotelli- ja ravintolatoiminnoista ja niiden myyntiprosessista. Etsimme työntekijää, jolla on palava halu myydä ja viedä asiakkaan kokemus uudelle tasolle. Työssäsi esittelet ja myyt Hämeenmaan hotelleja ja ravintoloita. Kontaktoit tulevia kokous-, juhla-, ravintola- ja majoitusasiakkaita, viilaat asiakkaiden kanssa tilaisuuksien yksityiskohdat juuri asiakkaiden odotuksia vastaaviksi ja myyt heille onnistumisen kannalta tarpeelliset lisäpalvelut. Tehtävä edellyttää asiakaslähtöistä ja reipasta palveluasennetta, hyviä vuorovaikutus- ja myyntitaitoja, tarkkuutta ja oman työn organisointikykyä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävässä onnistumista auttaa, jos Hessu- ja Opera-varausjärjestelmien käyttö onnistuu ja kokous- ja juhlajärjestelyt ovat sinulle tuttua huttua jo ennestään.

Lisätietoja ja hakeminen

Hakuaika päättyy 15.12 tai sopivan ehdokkaan löydyttyä. Täytä sähköinen hakulomake oheisesta linkistä. Toteutamme hakuprosessin ensimmäisen vaiheen videohaastattelun avulla. Videohaastattelu kutsun saavat potentiaaliseksi katsotut hakijat. Seuraathan siis sähköpostiasi. Lisätiedot: Ravintolapäällikkö Anne Kajaniemi 050-3883390
Täytä hakemus

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.