Myymäläpäällikkö Sale Toija | Avoimet työpaikat - S-ryhmä
Avoimet työpaikat

Myymäläpäällikkö Sale Toija

Sale
 • Hakuaika
  20.05.20 - 07.06.20 23:59
 • Ketju
  Sale
 • Yritys
  Suur-Seudun Osuuskauppa SSO, Kauppa, Salet, Sale Toija
 • Työnantaja
  Suur-Seudun Osuuskauppa
 • Paikkakunta
  Salo
 • Työaika
  Vakituinen
 • Työsuhteen tyyppi
  Kokoaikainen
Sale
Sale Toija etsii uutta päällikköä Taijan siirryttyä uusiin haasteisiin talon sisällä Päällikkönä vastaat myymälän toiminnasta, operatiivisesta tuloksesta ja henkilöstöstä. Toimit esimerkkinä kaikissa myymälän työtehtävissä ja huolehdit, että operatiivinen toiminta toteutetaan ketjunohjeiden ja prosessien mukaisesti. Säilytät positiivisen palveluasenteesi kiireisimmissäkin tilanteissa. Myymälästäsi huokuu siisteys, saatavuus, tehokkuus ja asiakastyytyväisyys. Johdat oman yksikkösi työntekijät Parhaan palvelun - loisto-osaajiksi asiakkaillemme. Esimiehenä osaat antaa rakentavaa palautetta ja ottaa sitä myös itse vastaan. Viestijänä olet monipuolinen ja onnistut vaativissakin tilanteissa. Olet helposti lähestyttävä, osaat kuunnella muita ja ilmaista itseäsi erilaisissa tilanteissa. Varmistat oikea-aikaisen tiedonkulun työryhmässäsi. Päällikön tehtävät vaativat sinulta vahvaa järjestelmäosaamista ja osaat seurata sekä analysoida hävikki-, myynti-, kate- ja saatavuusraportteja. Järjestelmistämme Martti, Tahti, Tuhti ja Essu ovat sinulle mahdollisesti jo entuudestaan tuttuja. Hallitset myynnin ja tuloksen analysoinnin ja olet perehtynyt hävikin-, hinnanalennuksien- ja saatavuuden hallintaan. Koet sekä järjestelmien että ihmisten parissa työskentelyn mielekkääksi osaksi työtä. Arvostamme kaupan alan työkokemustasi. Tarjoamme sinulle - Mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän osana Suomen parasta Sale - ketjua - Hyvähenkisen työyhteisön ja ryhmäpäällikön tuen työllesi - Mahdollisuuden kouluttautua ja kehittää itseäsi edelleen esimiehenä ja osaajana - SSO:n ja S-ryhmän maan parhaiksi kehutut henkilöstöedut - Työaika: Kokoaikainen, 37,5h/vko - Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva Odotamme sinulta - Alalle soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta - Kokemusta esimiestehtävistä tai apulaispäällikön tehtävistä - Hyvää järjestelmäosaamista - Hyviä yhteistyö- ja esimiestaitoja, joustavuutta ja paineensietokykyä - Valmentavaa otetta sekä töiden tehokasta organisointitaitoa - Hyviä vuorovaikutustaitoja - Asiakaslähtöisyyttä ja positiivista asennetta - Itsenäistä ja reipasta otetta työhön - Tuloshakuisuutta Käynnistämme haastattelut jo hakuajan kuluessa ja tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä töiden alkaessa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Joni Toivonen joni.toivonen@sok.fi p. 044-7705452 Lisätietoja meistä saat myös www.sso.fi ja Facebookista Suur-Seudun Osuuskauppa SSO.

Työnantajakuvaus

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO on läntisellä Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa kahdeksan kunnan alueella toimiva kasvava alueosuuskauppa. Asiakasomistajia SSO:ssa on yli 72 000. Meillä on lähes 100 toimipaikkaa viidellä eri toimialalla, jotka ovat rauta- ja maatalous-, matkailu- ja ravitsemus-, liikennemyymälä ja polttoneste-, auto- ja autotarvike-, sekä päivittäis- ja käyttötavarakauppa. Työllistämme noin 1200 palvelualan ammattilaista. Arvomme ovat Rohkeus, Avoimuus ja Vastuullisuus.
Täytä hakemus

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.