Myyjiä, S-market Tammisaari | Avoimet työpaikat - S-ryhmä
Avoimet työpaikat

Myyjiä, S-market Tammisaari

S-market
 • Hakuaika
  14.02.20 - 27.02.20 23:59
 • Ketju
  S-market
 • Yritys
  Osuuskauppa Varuboden-Osla Handelslag
 • Työnantaja
  S-market Tammisaari
 • Paikkakunta
  Raasepori
 • Työaika
  Vakituinen
 • Työsuhteen tyyppi
  Osa-aikainen
S-market
S-MARKET TAMMISAARI HAKEE MYYJIÄ VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN, TYÖVUOROT OVAT ILTA- JA VIIKONLOPPUPAINOTTEISIA KESKIMÄÄRIN 12H/VKO Sopisiko tämänhetkiseen elämäntilanteeseesi parhaiten joustava ja luotettava vuorotyö, joka antaa mahdollisuuden vaihtelevan arkesi etukäteissuunnitteluun ja sujuvaan pyörittämiseen? Viihdytkö sinä parhaiten nopeatempoisessa työympäristössä, jossa työpäivät sujuvat erilaisten ihmiskohtaamisten keskellä kuin siivillä? Varuboden-Oslalla perusarvomme ovat uskallan, arvostan ja toteutan. Näiden arvojen mukaan palvelemme asiakkaita, kohtelemme työtovereita ja suoritamme työtehtäviä joka päivä. Toivomme, että sinulla on: Omaat reippaan ja asiakaslähtöisen asenteen, jonka myötä hymysi ja palvelualttiutesi eivät hyydy kiireenkään keskellä. Työskentelyotteeltasi olet tarkka ja täsmällinen sekä kannat vastuusi työtehtävien osalta. Olet tiimipelaaja ja teet töitä yhteisten tavoitteiden eteen sekä autat tarvittaessa muita. Sinulla on valmius työskennellä vaihtelevissa työvuoroissa kaikkina kaupan aukioloaikoina, kaikkina viikonpäivinä, myös juhlapyhinä. Meillä käy paljon erikielisiä asiakkaita, mutta erityisesti suomen- ja ruotsinkielisiä, joten jos hallitset nämä kaksi, saat meiltä plussaa. Mitä me tarjoamme: Monipuolisia myyjän työtehtäviä erilaisten ihmisten parissa. Työ sisältää toimipaikan toiminnan mukaisesti kassa- ja hyllytystyötä sekä asiakaspalvelua. Olemme reilu ja vakaa työnantaja, meillä saat loistaa ja olla juuri sellainen kuin olet. Haluamme, että onnistut tehtävässäsi ja annamme siksi kattavan perehdytyksen uuteen tehtävääsi. Tukenasi sinulla on myös S-market Tammisaaren ammattitaitoinen ja osaava tiimi, joka uskoo töissä viihtymisen ja myönteisen ilmapiirin tärkeyteen, missä tuetaan ja autetaan toinen toisiamme. Koska tempo on välillä kova haluamme myös pitää työntekijöistämme huolta tarjoamalla mm. liikunta- ja kulttuuriedun sekä laajan työterveyshuollon palvelut. Saat myös Suomen kattavimmat henkilöstöedut. Töiden aloitus sopimuksen mukaan viimeistään maaliskuussa. ------------------- Vi söker flera försäljare till S-market Ekenäs för fast anställning. Arbetstiden är i medeltal 12h/vecka. Vi ser som fördel om du har tidigare erfarenhet av kundbetjäning och att du behärskar båda inhemska språken. Arbetet på S-market kan vara rätt hektiskt och därför värdesätter vi sökande med bra samarbets- och ansvarsförmåga, som arbetar noggrant och förstår vikten av en stark teamanda för att uppnå gemensamma mål. Kom med i vårt team och förverkliga den bästa kundbetjäningen på S-market Ekenäs.

Lisätietoja ja hakeminen

Tule osaksi mahtavaa tiimiämme! Jos kiinnostuit tehtävästä, niin haethan jo tänään! Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme S-kanavalla viimeistään torstaina 27.2. Käsittelemme hakemuksia ja etenemme rekrytointiprosessissa jo hakuaikana. Heräsikö sinulle kysyttävää työtehtävään tai yritykseemme liittyen? Marketpäällikkö Mika Gabrielsson (mika.gabrielsson@sok.fi, puh. +358 107626510) kertoo sinulle mielellään lisää.
Täytä hakemus

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.