Myyjä | Avoimet työpaikat - S-ryhmä
Takaisinveto: Wewalka GmbH Nfg. KG vetää Wewalkan Pizza Kit -tuotetta pois myynnistä  Lue lisää
Avoimet työpaikat

Myyjä

Sale
 • Hakuaika
  21.07.20 - 14.08.20 23:59
 • Ketju
  Sale
 • Yritys
  Osuuskauppa Varuboden-Osla Handelslag, Kauppa, Salet ja ABC-marketit, Sale Askola
 • Työnantaja
  Osuuskauppa Varuboden-Osla Handelslag
 • Paikkakunta
  Askola
 • Työaika
  Vakituinen
 • Työsuhteen tyyppi
  Osa-aikainen
 • Työpaikan esittelysivu
SALE ASKOLA HAKEE MYYJIÄ VAKITUISIIN TYÖSUHTEISIIN, VIIKKOTYÖAIKA KESKIMÄÄRIN 30H TAI 20H /VKO Sopisiko tämänhetkiseen elämäntilanteeseesi parhaiten joustava ja luotettava vuorotyö, joka antaa mahdollisuuden vaihtelevan arkesi etukäteissuunnitteluun ja sujuvaan pyörittämiseen? Viihdytkö sinä parhaiten nopeatempoisessa työympäristössä, jossa työpäivät sujuvat erilaisten ihmiskohtaamisten keskellä kuin siivillä? Varuboden-Oslalla perusarvomme ovat uskallan, arvostan ja toteutan, ja näiden mukaan palvelemme asiakkaita, kohtelemme työtovereita ja suoritamme työtehtäviä joka päivä. Toivomme sinulta: Omaat reippaan ja asiakaslähtöisen asenteen, jonka myötä hymysi ja palvelualttiutesi eivät hyydy kiireenkään keskellä. Työskentelyotteeltasi olet tarkka ja täsmällinen sekä kannat vastuusi työtehtävien osalta. Olet tiimipelaaja ja teet töitä yhteisten tavoitteiden eteen sekä autat tarvittaessa muita. Sinulla on valmius työskennellä vaihtelevissa työvuoroissa kaikkina kaupan aukioloaikoina, kaikkina viikonpäivinä, myös juhlapyhinä. Meillä käy paljon erikielisiä asiakkaita, mutta erityisesti suomen- ja ruotsinkielisiä, joten jos hallitset nämä kaksi, saat meiltä plussaa. Mitä me tarjoamme: Monipuolisia myyjän työtehtäviä erilaisten ihmisten parissa. Työ sisältää toimipaikan toiminnan mukaisesti kassa- ja hyllytystyötä sekä asiakaspalvelua. Olemme reilu ja vakaa työnantaja, meillä saat loistaa ja olla juuri sellainen kuin olet. Haluamme, että onnistut tehtävässäsi ja annamme siksi kattavan perehdytyksen uuteen tehtävääsi. Tukenasi sinulla on myös Sale Askolan ammattitaitoinen ja osaava tiimi, joka uskoo töissä viihtymisen ja myönteisen ilmapiirin tärkeyteen, missä tuetaan ja autetaan toinen toisiamme. Koska tempo on välillä kova haluamme myös pitää työntekijöistämme huolta tarjoamalla mm. liikunta- ja kulttuuriedun sekä laajan työterveyshuollon palvelut. Saat myös Suomen kattavimmat henkilöstöedut. Töiden aloitus sopimuksen mukaan. Tule osaksi mahtavaa tiimiämme! _____________________________________________________________________________________________________________ Vi söker flera försäljare till Sale Askola för fast anställning. Arbetstiden är i medeltal 20 eller 30 h/vecka. Vi ser som fördel om du har tidigare erfarenhet av kundbetjäning och att du behärskar båda inhemska språken. Arbetet på Sale kan vara rätt hektiskt och därför värdesätter vi sökande med bra samarbetsförmåga och du förstår även vikten av att uppnå gemensamma mål. Kom med i vårt team och förverkliga den bästa kundbetjäningen på Sale Askola.

Lisätietoja ja hakeminen

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin haethan jo tänään! Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme S-kanavalla viimeistään keskiviikkona 5.8. Käsittelemme hakemuksia ja etenemme rekrytointiprosessissa jo hakuaikana. Heräsikö sinulle kysyttävää työtehtävään tai yritykseemme liittyen? Toimipaikkapäällikkö Jenni Suokannas (jenni.suokannas@sok.fi / puh. 010 765 9766) kertoo sinulle mielellään lisää.
Täytä hakemus

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.