Myyjä | Avoimet työpaikat - S-ryhmä
Avoimet työpaikat

Myyjä

Prisma
 • Hakuaika
  11.07.19 - 11.08.19 11:59
 • Ketju
  Prisma
 • Yritys
  Satakunnan Osuuskauppa, Kauppa, Prismat
 • Työnantaja
  Satakunnan Osuuskauppa
 • Paikkakunta
  Pori
 • Työaika
  Vakituinen
 • Työsuhteen tyyppi
  Osa-aikainen
Prisma Mikkolaan ja Länsi-Poriin haetaan myyjiä Kiinnostaako joustava vuorotyö nopeatempoisessa työympäristössä, jossa työpäivät viilettävät erilaisten ihmiskohtaamisten keskellä kuin siivillä? Oletko iloinen tiimityöntekijä, jonka ehdoton vahvuus on asiakaspalvelu? Prismoihin haetaan myyjiä, joiden työnkuvaan kuuluu työskentely kassalla ja asiakaspalvelutehtävissä. Sinulla on mahdollisuus työskennellä kassan lisäksi myös eri tuoteryhmissä. Tehtävät ovat osa-aikaisia (25 h/vko) ja toistaiseksi voimassa olevia. Odotamme positiivista palveluasennetta, yhteistyökykyä sekä itsenäistä reipasta ja ripeää otetta työhön. Olet vastuuntuntoinen ja joustava erilaisten työtehtävien ja -aikojen suhteen. Meillä kehityt asiakaspalvelun huippuosaajaksi ja opit laajasti, mistä osa-alueista päivittäistavarakaupan tai käyttötavarakaupan arki muodostuu. Työntekijämme myös viihtyvät ja kasvavat meillä: S-ryhmän sisällä on paljon työntekijätarinoita siitä, että isosta talosta on löytynyt mieluisia urapolkuja motivoituneille tekijöillemme. Meillä on mahdollisuuksia vaikka mihin! Tarjoamme sinulle ammatillisen kasvun mahdollisuudet sekä erilaisia koulutusmahdollisuuksia. Perehdytämme sinut kaikkiin tehtäviin ja erilaisiin työvuoroihin sekä opastamme onnistumisiin pitkin matkaa. Mitä pidempään olet ollut meillä töissä, sitä paremman itsevarmuuden ja tilannetajun työssä huomaatkin kehittäväsi itsellesi. Tiedät, että olet menestynyt tehtävissäsi hyvin, kun: - Asiakkaillemme tuottamasi palvelukokemukset ovat sujuvia ja jättävät hyvän mielen. - Osaat toimia itsenäisesti kaupan perustehtävissä, kuten kassatyössä ja hyllyjen täyttämisessä. - Sinulle on syntynyt hyvä kokonaiskuva kaupan asiakaslupauksesta ja siitä, mitä se sinun arjessasi tarkoittaa. Lisäksi tarjoamme valitulle Satakunnan Osuuskaupan ja S-ryhmän erinomaiset henkilöstöedut. Satakunnan Osuuskauppa on paikallinen yritys, jonka omistavat satakuntalaiset ihmiset. Toimimme market- ja tavaratalokaupassa, matkailu- ja ravitsemiskaupassa, liikennemyymälä- ja polttonestekaupassa sekä auto- ja autotarvikekaupassa. Satakunnan Osuuskauppa kuuluu valtakunnalliseen S-ryhmään. S-ryhmän tehtävänä on tuottaa kilpailukykyisiä palveluita ja etuja asiakasomistajilleen. Tämän lisäksi S-ryhmä on Suomen suurimpia yksityisiä työnantajia.

Lisätietoja ja hakeminen

Lisätietoja tehtävistä antavat 5.8. alkaen Prisma Mikkolan palvelupäällikkö Sanni Langenoja, p. 050 520 4832 tai sanni.langenoja@sok.fi ja Prisma Länsi-Porin palvelupäällikkö Anja Sippola, p. 050 409 0982 tai anja.sippola@sok.fi. Hakemukset lähetetään su 11.8.2019 mennessä.
Täytä hakemus

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.