Myyjä | Avoimet työpaikat - S-ryhmä
Avoimet työpaikat

Myyjä

 • Hakuaika
  12.06.19 - 07.07.19 11:59
 • Yritys
  S-market Sammonlahti, Etelä-Karjalan Osuuskauppa
 • Työnantaja
  Etelä-Karjalan Osuuskauppa
 • Paikkakunta
  Lappeenranta
 • Työaika
  Molemmat
 • Työsuhteen tyyppi
  Osa-aikainen
Etelä-Karjalan Osuuskauppa, Eekoo on asiakasomistajiensa omistama palvelualan yritys, jonka tehtävänä on tuottaa kilpailukykyisiä etuja ja palveluja asiakasomistajilleen. Olemme osa S-ryhmää. Toimialojamme ovat päivittäis- ja käyttötavarakauppa, ABC-liikennemyymälätoiminta, matkailu- ja ravitsemispalvelut sekä autokauppa. Palveluksessamme on noin 1000 iloista, eteläkarjalaista palvelualan ammattilaista. Haemme S-market Sammonlahteen ja elokuussa Skinnarilan kampusalueelle avattavaan Sale-myymälään myyjiä sekä vakituisiin että määräaikaisiin työsuhteisiin. Sama henkilökunta tekee työvuoroja kummassakin toimipaikassa. Aiempi kokemus myyjän tehtävistä on eduksi, mutta ei välttämätöntä, jos asenne ja motivaatio ovat kohdallaan - innostus työn tekemiseen, ja valmius opetella ja oppia uutta. Toivomme sinulta joustavaa, reipasta ja oma-aloitteista otetta työntekoon. Olet positiivinen ja rohkea tiimipelaaja, joka ei pelkää kiirettä eikä haastaviakaan asiakaspalvelutilanteita. Pystyt työskentelemään tarpeen mukaan kummankin myymälän kaikissa tehtävissä ja kaikkina aukioloaikoina. Me tarjoamme mahdollisuuden oppia laajasti ja monipuolisesti kaupan eri tehtäviä. Kannustamme ja tuemme sinua kehittymään ja ottamaan vastuuta. Meillä on toimiva ja ammattitaitoinen työyhteisö, sekä kummassakin toimipisteessä juuri remontoidut tilat. Eekoon työntekijänä saat käyttöösi S-ryhmän houkuttelevat henkilöstöedut, jotka ovat voimassa kaikkialla Suomessa.

Lisätietoja ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä saat 12.-20.6.2019 välisenä aikana sähköpostitse marketpäällikkö Mika Kohvakalta mika.kohvakka@sok.fi Jätä hakemus 7.7.2019 mennessä osoitteessa www.s-kanava.fi/tyopaikat
Täytä hakemus

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.