Myyjä, Sale Virkkala | Avoimet työpaikat - S-ryhmä
Avoimet työpaikat

Myyjä, Sale Virkkala

Sale
 • Hakuaika
  26.06.20 - 12.07.20 23:59
 • Ketju
  Sale
 • Yritys
  Suur-Seudun Osuuskauppa SSO, Kauppa, Salet, Sale Virkkala & Perttilä
 • Työnantaja
  SSO
 • Paikkakunta
  Lohja
 • Työaika
  Vakituinen
 • Työsuhteen tyyppi
  Osa-aikainen
Sale
Yhden tiimiläisemme siirtyessä opintojen pariin syksyllä etsimme reippaaseen tiimiimme myyjää! Meillä Salessa ollaan myyjinä moniosaajia, työmme on monipuolista ja liikkuvaa. Teemme asiakaspalvelun lisäksi muun muassa kassa- sekä hyllytystyötä ja pidämme myymälän siistinä. Uuden tiimikaverin toivomme motivoituvan vauhdikkaasta menosta kanssamme. Sinun ei tarvitse olla valmis tekijä, perehdytämme mielellämme. Me tarjoamme Meillä SSO:lla henkilökuntaan kuuluvat saavat S-ryhmän loistavat henkilöstöedut ja mahdollisuuden päästä mukaan erilaisiin ammattitaitoasi kehittäviin koulutuksiin, joiden avulla voit laajentaa osaamistasi ja työtehtäviäsi. Työsuhde on vakituinen, osa-aikainen; viikkotuntien ollessa keskimäärin 20. Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Marika Saario, marika.saario@sok.fi Tutustu meihin osoitteessa http://www.sso.fi

Työnantajakuvaus

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO on läntisellä Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa kahdeksan kunnan alueella toimiva kasvava alueosuuskauppa. Asiakasomistajia SSO:ssa on yli 72 000. Meillä on lähes 100 toimipaikkaa viidellä eri toimialalla, jotka ovat rauta- ja maatalous-, matkailu- ja ravitsemus-, liikennemyymälä ja polttoneste-, auto- ja autotarvike-, sekä päivittäis- ja käyttötavarakauppa. SSO:n arvot ovat Rohkeus, Vastuullisuus ja Avoimuus. Olemme yksi Suomen innostavimmista työpaikoista 2019.
Täytä hakemus

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.