Myyjä , Sale Sammatti | Avoimet työpaikat - S-ryhmä
Avoimet työpaikat

Myyjä , Sale Sammatti

Sale
 • Hakuaika
  29.06.20 - 12.07.20 23:59
 • Ketju
  Sale
 • Yritys
  Suur-Seudun Osuuskauppa SSO, Sale Sammatti
 • Työnantaja
  Suur-Seudun Osuuskauppa SSO
 • Paikkakunta
  Lohja
 • Työaika
  Vakituinen
 • Työsuhteen tyyppi
  Osa-aikainen
Sale
Etsimme uutta tiimikaveria reippaaseen kaartiimme Työ Salessa on monipuolista, sisältäen mm. asiakaspalvelua, kassatyötä, hyllytystä, kuorman purkamista ja tuotteiden tuoreudesta huolehtimista. Sykkiikö sydämesi asiakaspalvelulle ja haluat tuottaa heille unohtumattomia kokemuksia? Tule meidän innostuneeseen tiimiimme töihin! Me tarjoamme Meillä pääset työskentelemään monipuolisissa ja vaihtelevissa tehtävissä, mahdollista on myös työskennellä eri toimipisteissä osaamistesi mukaan. Henkilökuntaan kuuluvat saavat S-ryhmän loistavat henkilöstöedut ja mahdollisuuden päästä mukaan erilaisiin ammattitaitoasi kehittäviin koulutuksiin, joiden avulla voit laajentaa osaamistasi ja työtehtäviäsi. - Työaika: osa-aikainen, keskimäärin 20 h/vko - Työn kesto: vakituinen Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelemme hakijoita jo hakuajalla, joten haethan paikkaa jo tänään! Odotamme sinulta - Reipasta asiakaslähtöistä asennetta - Joustavuutta - Ripeyttä - Mahdollisuutta työskennellä viikon kaikkina päivinä Eduksesi katsotaan - Veikkauspelien ja -järjestelmän tunteminen - Asiakapalvelutyökokemus ja -koulutus - Hygienia- ja Ikärajapassi

Lisätietoja ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa myymäläpäällikkö ma-pe 8-16 Janne Kavonius 044 3205 542 Katso Teron kertomana lisätietoa myyjän työstä: https://youtu.be/8dSW98Acu8o Video on kuvattu Sammatin Salessa!

Työnantajakuvaus

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO on läntisellä Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa kahdeksan kunnan alueella toimiva kasvava alueosuuskauppa. Asiakasomistajia SSO:ssa on yli 72 000. Meillä on lähes 100 toimipaikkaa viidellä eri toimialalla, jotka ovat rauta- ja maatalous-, matkailu- ja ravitsemus-, liikennemyymälä ja polttoneste-, auto- ja autotarvike-, sekä päivittäis- ja käyttötavarakauppa. Työllistämme yli 1200 palvelualan ammattilaista. Arvomme ovat Rohkeus, Avoimuus ja Vastuullisuus. Olemme yksi suomen innostavimmista työpaikoista 2019.
Täytä hakemus

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.