Myyjä, S-market Torpparinmäki | Avoimet työpaikat - S-ryhmä
Avoimet työpaikat

Myyjä, S-market Torpparinmäki

S-market
 • Hakuaika
  10.07.19 - 29.07.19 11:00
 • Ketju
  S-market
 • Yritys
  S-market Torpparinmäki, Torpparinmäentie 1a, 00690 Helsinki
 • Työnantaja
  HOK-Elanto
 • Paikkakunta
  Helsinki
 • Työaika
  Vakituinen
 • Työsuhteen tyyppi
  Kokoaikainen, Osa-aikainen
 • Työpaikan esittelysivu
S-marketissa on aina edullinen hintataso sekä laaja ja kiinnostava tuotevalikoima. Myymälät ovat siistejä, ja palvelutiskiltä voi ostaa esim. tuoretta kalaa ja grillituotteita. Ketjussa panostetaan erityisesti tuoretuotteiden laatuun ja saatavuuteen sekä huomioivaan asiakaspalveluun. Palvelemme asiakkaitamme ma-la 7-22 ja su 9-22. Haemme S-market Torpparinmäkeen myyjää monipuolisiin kaupan työtehtäviin. Työaika viikossa on noin 30-37,5 tuntia. Pidät marketkaupassa toistuvista rutiineista, mutta pystyt mukautumaan myös arjen muuttuviin tilanteisiin. Olet tiimityöskentelijä ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Hymy tulee sinulta luonnostaan ja asenteesi on positiivinen. Nautit tekemisen meiningistä ja vaihtelevista työpäivistä. Pidät fyysisestä työstä. Sinulla on aikaisempaa kokemusta myyjän työstä ja mahdollisuus työskennellä vaihtelevissa työvuoroissa. Tarjoamme vakituisen työsuhteen, haasteellisen ja monipuolisen työn. HOK-Elannon ja S-ryhmän kilpailukykyiset henkilökuntaedut.

Lisätietoja ja hakeminen

Hakemukset vain oheisen hakulinkin kautta. Yhteistyökumppanimme Opteam käsittelee hakemukset. Valittu henkilö työllistyy HOK-Elannon S-market ketjuun. Käsittelemme hakemukset niiden saavuttua ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä.

Työnantajakuvaus

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen yli 600 000 asiakasomistajaa. HOK-Elanto tarjoaa vakituisen työpaikan noin 6 000 palvelualan ammattilaiselle. Monimuotoisessa työyhteisössä on koko- ja osa-aikaisia, uraansa aloittavia ja kokeneita konkareita. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla yli 300 toimipaikassa. www.hok-elanto.fi
Täytä hakemus

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.