Myyjä, S-market Lempola | Avoimet työpaikat - S-ryhmä
Avoimet työpaikat

Myyjä, S-market Lempola

S-market
 • Hakuaika
  26.06.20 - 17.07.20 23:59
 • Ketju
  S-market
 • Yritys
  Suur-Seudun Osuuskauppa SSO, S-market Lempola
 • Työnantaja
  Suur-Seudun Osuuskauppa SSO
 • Paikkakunta
  Lohja
 • Työaika
  Vakituinen
 • Työsuhteen tyyppi
  Osa-aikainen
S-market
S-market Lempola etsii uusia innostuneita työkavereita Olemme iloinen, reipas ja asiakaspalvelusta syttyvä tiimi. Työpäivämme koostuvat muun muassa asiakaskohtaamisista, kuormien purkamisesta, hyllyttämisestä, hävikin ja saatavuuden hallinnasta sekä kassatyöstä. Työ edellyttää hygieniapassia sekä täysi-ikäisyyttä, ja arvostamme, jos sinulta löytyy jo osaamista tuorepuolen töistä. Tarjoamme vakituisen työsuhteen, työtuntimäärien ollessa keskimäärin 25h/vko. Lisäksi sinulla on mahdollisuus tehdä lisätöitä, joko omassa tai missä tahansa SSO:n toimipisteessä. Perehdytämme ja koulutamme mielellämme, jolloin pääset laajentamaan omaa osaamistasi sekä työtehtäviäsi. SSO:lla ja S-ryhmällä on erinomaiset henkilöstöedut, joista pääset meillä nauttimaan. Haluathan tulla mukaan luomaan kanssamme unohtumattomia kokemuksia niin asiakkaille kuin työkavereille? Haethan jo tänään, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Satu Koski puh. 044 3205 905.

Työnantajakuvaus

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO on läntisellä Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa kahdeksan kunnan alueella toimiva kasvava alueosuuskauppa. Asiakasomistajia SSO:ssa on yli 72 000. Meillä on lähes 100 toimipaikkaa viidellä eri toimialalla, jotka ovat rauta- ja maatalous-, matkailu- ja ravitsemus-, liikennemyymälä ja polttoneste-, auto- ja autotarvike-, sekä päivittäis- ja käyttötavarakauppa. Työllistämme yli 1100 palvelualan ammattilaista. Arvomme ovat Rohkeus, Vastuullisuus ja Avoimuus. Tutustu meihin osoitteessa http://www.sso.fi. tai https://fi-fi.facebook.com/smarketlempola/
Täytä hakemus

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.