Myyjä, S-market Karaportti | Avoimet työpaikat - S-ryhmä
Avoimet työpaikat

Myyjä, S-market Karaportti

S-market
 • Hakuaika
  08.11.19 - 18.11.19 11:00
 • Ketju
  S-market
 • Yritys
  S-market Karaportti, Karaniityntie 2, 02610 Espoo
 • Työnantaja
  HOK-Elanto
 • Paikkakunta
  Espoo
 • Työaika
  Vakituinen
 • Työsuhteen tyyppi
  Kokoaikainen
 • Työpaikan esittelysivu
S-marketissa on aina edullinen hintataso sekä laaja ja kiinnostava tuotevalikoima. Myymälät ovat siistejä, ja palvelutiskiltä voi ostaa esim. tuoretta kalaa ja grillituotteita. Ketjussa panostetaan erityisesti tuoretuotteiden laatuun ja saatavuuteen sekä huomioivaan asiakaspalveluun. Haemme ammattitaitoista myyjää monipuolisiin kaupan työtehtäviin. Olethan aidosti asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja, joka saa hymyn tarttumaan niin asiakkaisiin kuin työkavereihinkin. Tartut työhön oma-aloitteisesti positiivisella asenteella ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Olet joustava ja sinulla on mahdollisuus ja halu tehdä vaihtelevaa vuorotyötä. Tehtävään soveltuva koulutus ja aiempi kokemus myynti- ja asiakaspalvelutyöstä katsotaan eduksesi. Tarjoamme vaihtelevia ja monipuolisia kaupan työtehtäviä, mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä edelleen työtehtävässä. Vastuullisen ja luotettavan työnantajan sekä vakituisen, keskimäärin 30-37,5 tuntia viikossa työsuhteen. HOK-Elannon ja S-ryhmän kattavat henkilöstöedut.

Lisätietoja ja hakeminen

Hakemukset vain oheisen hakulinkin kautta. Yhteistyökumppanimme Barona käsittelee hakemukset. Valittu henkilö työllistyy HOK-Elannon S-market ketjuun. Käsittelemme hakemukset niiden saavuttua ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä.

Työnantajakuvaus

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen yli 600 000 asiakasomistajaa. HOK-Elanto tarjoaa vakituisen työpaikan noin 6 000 palvelualan ammattilaiselle. Monimuotoisessa työyhteisössä on koko- ja osa-aikaisia, uraansa aloittavia ja kokeneita konkareita. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla yli 300 toimipaikassa. www.hok-elanto.fi
Täytä hakemus

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.