Myyjä, Food Herkku Tapiola | Avoimet työpaikat - S-ryhmä
Avoimet työpaikat

Myyjä, Food Herkku Tapiola

Food Market Herkku
 • Hakuaika
  14.02.20 - 24.02.20 23:00
 • Ketju
  Food Market Herkku
 • Yritys
  Food Market Herkku Tapiola, Länsituulentie 7, 02100 Espoo
 • Työnantaja
  HOK-Elanto
 • Paikkakunta
  Espoo
 • Työaika
  Vakituinen
 • Työsuhteen tyyppi
  Kokoaikainen
Food Market Herkku - laatua ja palvelua Haluatko tulla mukaan tekemään Espoon parasta ruokakauppaa! Haemme Tapiolan Food Market Herkkuun kahta sydämeltään aidosti ruoasta ja asiakaspalvelusta kiinnostunutta herkkulaista. Meitä on kuudenkymmenen hengen upea joukkue ja meillä on aito tekemisen meininki sekä lämmin tiimihenki. Jos olet valmis heittäytymään rohkeasti Herkun eri tehtäviin, olet juuri oikea henkilö. Täällä pääset tekemään, kokeilemaan ja kehittymään jos omaa innostusta sinulta löytyy ! Avoimena on kaksi toistaiseksi voimassa olevaa 37,5 h paikkaa, palvelulinjastoihin liha-kala-meals sekä leipä-juusto-leikkele- osastoille. Etsimme iloisen asenteen omaavia työntekijöitä, joilla on vahva motivaatio ja aito kiinnostus asiakaspalvelutyötä kohtaan. Etsimämme henkilö on reipas, oma-aloitteinen ja kykenee tunnistamaan asiakkaan tarpeet sekä toiveet. Lisäksi haluamme, että olet huolellinen ja luotettava työntekijä sekä positiivinen tiimin jäsen. Pystyt työskentelemään joustavasti kaikissa työvuoroissa. Edellytämme aikaisempaa kokemusta päivittäistavarakaupan myyjän työstä, mieluiten palvelulinjastosta. Tarjoamme Sinulle ammattitaitoisen ja mukavan työtiimin sekä perehdytyksen työtehtävään. Lisäksi saat mahdollisuuden oppia uutta ja edelleen kehittää ammattiosaamistasi. HOK-Elannon ja S-ryhmän kattavat henkilökuntaedut.

Lisätietoja ja hakeminen

Hakemukset oheisen hakulinkin kautta. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia heti niiden saavuttua ja paikka täyetään sopivan työntekijän löydyttyä.

Työnantajakuvaus

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskuappa, jonka omistavat sen lähes 600 000 asiakasomistajaa. HOK-Elanto on merkittävä työnan taja pääkaupunkiseudulla ja tarjoaa vakituisen työpaikan lähes 6000 palvelualan ammattilaiselle. Työyhteisö on monimuotoinen, joukossa on koko- ja osa-aikaisia, uransa aloittavia ja kokeneita konkareita. www.hok-elanto.fi
Täytä hakemus

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.