Myyjä, Alepa Tripla | Avoimet työpaikat - S-ryhmä
Avoimet työpaikat

Myyjä, Alepa Tripla

Alepa
 • Hakuaika
  14.01.20 - 03.02.20 23:59
 • Ketju
  Alepa
 • Yritys
  Alepa Tripla, Pasilan asema-aukio 1, 00520 Helsinki
 • Työnantaja
  HOK-Elanto
 • Paikkakunta
  Helsinki
 • Työaika
  Vakituinen
 • Työsuhteen tyyppi
  Kokoaikainen, Osa-aikainen
 • Työpaikan esittelysivu
Alepa huippupaikalla Triplassa. Alepa Tripla sijaitsee Triplan kauppakeskuksessa Helsingin Pasilassa. Sijainti yhdellä Suomen vilkkaimmalla juna-asemalla on mitä mainioin isoille asiakasvirroille ja paikalle pääsee mainiosti junalla, ratikalla, bussilla, autolla tai jalkaisin. Alepa Tripla on avoinna vuoden jokaisena päivänä 24/7. Etsimme nyt aseman ja uuden kauppakeskuksen vilskeeseen mukavia myyjiä pitämään mukavan naapurin mainetta yllä. Olisiko tässä sinun tilaisuutesi? Tarvitsemme joukkoomme myyjiä 30h sopimuksilla. Laitahan hakemusta tulemaan! Alepassa työtehtävät ovat monipuolisia ja niihin kuuluu asiakaspalvelun lisäksi mm. hyllyttäminen, myyntikunnostus, paistopiste- ja kassatyö. Odotamme: - aikaisempaa kokemusta kaupan työtehtävistä - positiivista ja asiakaslähtöistä asennetta työhön - kykyä itsenäiseen työskentelyyn - yhteistyökykyä ja luotettavuutta - mahdollisuutta työskennellä joustavasti kaikissa työvuoroissa - 18-vuoden ikää Tarjoamme: Ammattitaitoisen esimiehen, mukavat työkaverit ja HOK-Elannon hyvät henkilökuntaedut. Palkkaus kaupan TES:n mukainen. Huom! Hyvät ilta ja viikonloppulisät.

Lisätietoja ja hakeminen

Hakemukset vain oheisen hakulinkin kautta. Yhteistyökumppanimme Barona käsittelee hakemukset ja kutsuu hakijat haastatteluun. Tehtävään valittu henkilö työllistyy HOK-Elantoon. Huomioithan, että aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä.

Työnantajakuvaus

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen yli 600 000 asiakasomistajaa. HOK-Elanto tarjoaa vakituisen työpaikan noin 6 000 palvelualan ammattilaiselle. Monimuotoisessa työyhteisössä on koko- ja osa-aikaisia, uraansa aloittavia ja kokeneita konkareita. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla yli 300 toimipaikassa. www.hok-elanto.fi
Täytä hakemus

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.