Myyjä Alepa Koskela | Avoimet työpaikat - S-ryhmä
Avoimet työpaikat

Myyjä Alepa Koskela

Alepa
 • Hakuaika
  13.01.20 - 03.02.20 23:59
 • Ketju
  Alepa
 • Yritys
  Alepa Koskela, Antti Korpin tie 3, 00600 Helsinki
 • Työnantaja
  HOK-Elanto
 • Paikkakunta
  Helsinki
 • Työaika
  Vakituinen
 • Työsuhteen tyyppi
  Osa-aikainen
 • Työpaikan esittelysivu
Alepa on pääkaupunkiseudulla toimiva pienmyymäläketju, joka moikkaa ja juttelee ja on mukava naapuri kaikille alueen asukkaille- myös sinulle. Alepa Koskela palvelee asiakkaitaan ma-la klo 6.30-23 ja su 9-23. Haemme nyt myyjiä 20 ja 30 h/ viikko työsuhteeseen. Työtehtävät ovat monipuolisia, niihin kuuluu asiakaspalvelun lisäksi paistopiste- ja kassatyötä sekä hyllyttämistä ja tuotteiden myyntikunnostusta.. Olethan aidosti asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja, joka saa hymyn tarttumaan niin asiakkaisiin kuin työkavereihinkin. Tartut työhön oma-aloitteisesti positiivisella asenteella ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Olet joustava ja sinulla on mahdollisuus ja halu tehdä vaihtelevaa vuorotyötä. Tehtävään soveltuva koulutus ja aiempi kokemus asiakaspalvelu- ja myyntityöstä katsotaan eduksesi. Tarjoamme vaihtelevia ja monipuolisia kaupan työtehtäviä, mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä edelleen työtehtävässä. Vastuullisen ja luotettavan työnantajan sekä vakituisen työsuhteen. HOK-Elannon ja S-ryhmän kattavat henkilöstöedut.

Lisätietoja ja hakeminen

Hakemukset vain oheisen hakulinkin kautta. Yhteistyökumppanimme Barona vastaanottaa ja käsittelee hakemukset, valittu henkilö työllistyy HOK-Elannon Alepa-ketjuun. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään heti niiden saavuttua ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä.

Työnantajakuvaus

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen yli 600 000 asiakasomistajaa. HOK-Elanto tarjoaa vakituisen työpaikan noin 6 000 palvelualan ammattilaiselle. Monimuotoisessa työyhteisössä on koko- ja osa-aikaisia, uraansa aloittavia ja kokeneita konkareita. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla yli 300 toimipaikassa. www.hok-elanto.fi
Täytä hakemus

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.