Myyjä, Alepa Havukoski | Avoimet työpaikat - S-ryhmä
Avoimet työpaikat

Myyjä, Alepa Havukoski

Alepa
 • Hakuaika
  11.06.19 - 01.07.19 11:59
 • Ketju
  Alepa
 • Yritys
  Alepa Havukoski, Eteläinen Rastitie 6, 01360 Vantaa
 • Työnantaja
  HOK-Elanto
 • Paikkakunta
  Vantaa
 • Työaika
  Vakituinen
 • Työsuhteen tyyppi
  Osa-aikainen
 • Työpaikan esittelysivu
Hei! Tässä Alepa. Me ollaan se pääkaupunkiseudun pienmyymäläketju, joka moikkaa, juttelee ja on mukava naapuri kaikille alueen asukkaille - myös sinulle. Jos kiinnostaa osa-aikaisen myyjän hommat, niin tässä olisi hyvä paikka tarjolla! Meillä on nyt hakusessa myyjä 15h/vko työsuhteeseen Alepa Havukoskelle. Työ sopii loistavasti esimerkiksi opiskelijalle. Työvuorot painottuvat iltaan ja viikonloppuun. Jos mietit, millon me ollaan auki, niin palvelemme asiakkaitamme ma-la klo 6.30-23 ja su klo 9-23. Mistä tässä myyjän tehtävässä on kyse? Heti kättelyssä voin luvata, että meillä sun aika ei käy pitkäksi. Voit aloittaa aamun esimerkiksi lämpimän pullan tuoksussa paistopisteellä ja jatkaa siitä esillepanotehtäviin tai kassalle. Työpäivät sujuu erilaisten ihmiskohtaamisten keskellä kuin siivillä. Millasta tyyppiä me etsitään? Sulta me toivotaan, että positiivisella ja innostuneella asenteella onnistuisit ilahduttamaan meidän asiakkaita jokaisessa kohtaamisessa. Lisäksi olis hyvä, jos nauttisit tiimityöstä, mutta pystyisit myös itsenäiseen työskentelyyn. Meille on myös tärkeetä, että oot yhteistyökykyinen, luotettava sekä vähintään 18-vuotta. Mitä meillä on tarjota sulle? Meillä olis tarjolla sulle vakaa ja varma työpaikan, jossa hymy on herkässä ja kivat työkaverit ympärillä. Meiltä löytyy lisäks huippuhyvät ja monipuoliset henkilöstöedut, TES:in mukainen palkka sekä hyvät ilta ja viikonloppulisät. Jos homma sujuu mukavasti, niin me tarjotaan sulle myös erinomaiset mahdollisuudet edetä HOK-Elannon urapolulla. Jos tää homma natsas, nii hae myyjän paikkaa alla olevasta hakulinkistä!

Lisätietoja ja hakeminen

Yhteistyökumppanimme Barona käsittelee hakemukset ja kutsuu hakijat haastatteluun. Tehtävään valittu henkilö työllistyy HOK-Elantoon. Huomioithan, että aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä.

Työnantajakuvaus

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen yli 600 000 asiakasomistajaa. HOK-Elanto tarjoaa vakituisen työpaikan noin 6 000 palvelualan ammattilaiselle. Monimuotoisessa työyhteisössä on koko- ja osa-aikaisia, uraansa aloittavia ja kokeneita konkareita. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla yli 300 toimipaikassa. www.hok-elanto.fi
Täytä hakemus

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.