Logistiikkatyöntekijöitä vuorotteluvapaasijaisuuksiin | Avoimet työpaikat - S-ryhmä
Avoimet työpaikat

Logistiikkatyöntekijöitä vuorotteluvapaasijaisuuksiin

Muu
 • Hakuaika
  11.06.19 - 30.06.19 11:59
 • Ketju
  Muu
 • Yritys
  Inex Partners Oy
 • Työnantaja
  Inex Partners Oy
 • Paikkakunta
  Sipoo
 • Työaika
  Määräaikainen
 • Työsuhteen tyyppi
  Kokoaikainen
Muu
Haemme nyt Sipoon käyttötavaralogistiikkakeskukseen kahta LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÄÄ vuorotteluvapaasijaisuuksiin. Työtehtäviisi voi kuulua vastaanottoa, myyntikunnostusta, ääni- ja valokeräystä, terminaalitehtäviä sekä muita logistiikkatöitä. Työtä tehdään aamu- ja iltavuoroissa. Haemme reippaita ja oma-aloitteisia henkilöitä, joilla on motivaatiota työskennellä logistiikka-alalla ja halua kehittää omaa osaamistaan. Tarvitset työssäsi hyvää fyysistä kuntoa ja suomen kielen taitoa. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi muttei välttämätöntä, sillä perehdytämme kaikkiin tehtäviin. Tarjoamme arvokasta työkokemusta logistiikka alalta osana S-ryhmää, mukavan työyhteisön ja kilpailukykyisen palkan lisineen ja kannusteineen. Saat käyttöösi myös S-ryhmän monipuoliset henkilökuntaedut. Keravan asemalta on bussiyhteys työvuoroihin. Tehtävät ovat määräaikaisia vuorotteluvapaasijaisuuksia 1.8.-31.12.2019 sekä 5.8.-1.12.2019. Hakijan tulee olla TE-toimistossa työttömänä työnhakijana. Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on  - ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai - alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi tai  - vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Lisätietoja ja hakeminen

Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.6.2019 mennessä. Täytä sähköinen hakemus osoitteessa www.inex.fi Inex Partners Oy on SOK:n tytäryhtiö ja vastaa S-ryhmän logistiikasta. Inexin uudet päivittäis- ja käyttötavaralogistiikkakeskukset sijaitsevat Sipoossa, osoitteessa Keuksuontie 1-3. Tämän hetken henkilöstömäärä on noin 1200 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2017 oli 366,2 miljoonaa euroa.
Täytä hakemus

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.