Liikennemyymälätyöntekijä, ABC Utti | Avoimet työpaikat - S-ryhmä
Avoimet työpaikat

Liikennemyymälätyöntekijä, ABC Utti

ABC
 • Hakuaika
  13.08.19 - 30.08.19 11:59
 • Ketju
  ABC
 • Yritys
  Kymen Seudun Osuuskauppa, ABC Utti
 • Työnantaja
  Kymen Seudun Osuuskauppa
 • Paikkakunta
  Kouvola
 • Työaika
  Vakituinen
 • Työsuhteen tyyppi
  Osa-aikainen
ABC-liikennemyymälät ovat liikkuvan asiakkaan viihtyisiä taukopaikkoja, jotka tarjoavat monipuolisia palveluja pitkien aukioloaikojen puitteissa. Työskentely liikennemyymälässä on hyvin mielenkiintoista, sillä yksikkö koostuu erilaisista osa-alueista, kuten ravintolasta, marketista ja polttonestemyynnistä. ABC-liikennemyymälöistä voit lukea lisää osoitteessa www.abcasemat.fi. 20-vuotias ABC Utti etsii nyt uutta työkaveria joukkoonsa. Sinä aktiivinen, hymyileväinen, vauhdikkaista päivistä nauttiva asiakaspalvelun ammattilainen - olisitko meidän uusi liikennemyymälätyöntekijämme? Tehtävässä pärjätäksesi tarvitset työkokemusta tai koulutusta ravintola-alalta. Myös aikaisempi kokemus kaupan alalta tai pikaruokaravintolan työstä on eduksi, mutta ei välttämätöntä - arvostamme enemmän reipasta ja toimeen tarttuvaa asennetta. ABC-asemilla asiakas on ykkönen, joten ensiluokkaisen asiakaspalvelun tulisi olla sinulle sydämen asia. Toivomme sinulla olevan myös hyvät vuorovaikutustaidot, sekä osaltasi halua ylläpitää positiivista henkeä tiimissä. Töitä ABC Utissa tehdään kaikkina viikonpäivinä ja vuorokaudenaikoina, myös viikonloppuisin ja juhlapyhinä. Tarjolla oleva työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen (32h/vko), ja alkaa sopimuksen mukaan elo- tai syyskuun aikana. Työstä maksamme kaupan alan työehtosopimuksen mukaan aiempaan kokemukseesi perustuvaa tuntipalkkaa lisineen. Lisäksi Kymen Seudun Osuuskaupan monipuoliset henkilöstöedut ovat käytettävissäsi heti työsuhteen alettua.

Lisätietoja ja hakeminen

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi meille pian! Lisätietoja tehtävästä antaa liikennemyymäläpäällikkö Pia Suni numerossa 010 762 5001. Haku on käynnissä 30.8. asti.
Täytä hakemus

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.