Liikennemyymälätyöntekijä, ABC Pickala | Avoimet työpaikat - S-ryhmä
Avoimet työpaikat

Liikennemyymälätyöntekijä, ABC Pickala

ABC
 • Hakuaika
  14.02.20 - 27.02.20 23:59
 • Ketju
  ABC
 • Yritys
  Osuuskauppa Varuboden-Osla Handelslag
 • Työnantaja
  ABC Pickala
 • Paikkakunta
  Kirkkonummi
 • Työaika
  Vakituinen
 • Työsuhteen tyyppi
  -
ABC
LÄHI-ABC PICKALA HAKEE LIIKENNEMYYMÄLÄTYÖNTEKIJÄÄ VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN, VIIKKOTYÖAIKA KESKIMÄÄRIN 30H/VKO Sopisiko tämänhetkiseen elämäntilanteeseesi parhaiten joustava ja luotettava vuorotyö, joka antaa mahdollisuuden vaihtelevan arkesi etukäteissuunnitteluun ja sujuvaan pyörittämiseen? Viihdytkö sinä parhaiten nopeatempoisessa työympäristössä, jossa työpäivät sujuvat erilaisten ihmiskohtaamisten keskellä kuin siivillä? Varuboden-Oslalla perusarvomme ovat uskallan, arvostan ja toteutan, ja näiden mukaan palvelemme asiakkaita, kohtelemme työtovereita ja suoritamme työtehtäviä joka päivä. Toivomme, että: Olet täysi-ikäinen ja omaat reippaan ja asiakaslähtöisen asenteen, jonka myötä hymysi ja palvelualttiutesi eivät hyydy kiireenkään keskellä. Työskentelyotteeltasi olet tarkka ja täsmällinen sekä kannat vastuusi työtehtäviesi osalta. Olet tiimipelaaja ja teet töitä yhteisten tavoitteiden eteen sekä autat tarvittaessa muita. Sinulla on valmius työskennellä vaihtelevissa työvuoroissa kaikkina kaupan aukioloaikoina, kaikkina viikonpäivinä, myös juhlapyhinä. Meillä käy paljon erikielisiä asiakkaita, mutta erityisesti suomen- ja ruotsinkielisiä, joten jos hallitset nämä kaksi, saat meiltä plussaa. Tarjoamme: Monipuolisia liikennemyymälätyöntekijän työtehtäviä erilaisten ihmisten parissa. Työ sisältää toimipaikan toiminnan mukaisesti kassa- ja pikaruokalan työtehtäviä, marketpuolen hyllytystyötä sekä asiakaspalvelua. Olemme reilu ja vakaa työnantaja, meillä saat loistaa ja olla juuri sellainen kuin olet. Haluamme, että onnistut tehtävässäsi ja annamme siksi kattavan perehdytyksen uuteen tehtävääsi. Tukenasi sinulla on myös Lähi-ABC Pickalan ammattitaitoinen ja osaava tiimi, joka uskoo töissä viihtymisen ja myönteisen ilmapiirin tärkeyteen, missä tuetaan ja autetaan toinen toisiamme. Koska tempo on välillä kova haluamme myös pitää työntekijöistämme huolta tarjoamalla mm. liikunta- ja kulttuuriedun sekä laajan työterveyshuollon palvelut. Saat myös Suomen kattavimmat henkilöstöedut. Töiden aloitus maaliskuussa. ------------------- Vi söker trafibuktiksanställda till ABC Pickala för fast anställning. Arbetstiden är i medeltal 30h/vecka. Som trafikbutiksanställd ska du vara minst 18 år gammal och förberedd på att arbeta på ABC Pickala. Vi ser som fördel om du har tidigare erfarenhet av kundbetjäning och att du behärskar båda inhemska språken. Vi erbjuder dig en rättvis och stabil arbetsgivare och en arbetsplats där du får lysa och vara dig själv. Vi vill att du ska lyckas i din nya uppgift och ger dig en omfattande inskolning. Tempot på arbetet kan ibland vara högt och därför vill vi ta hand om våra arbetstagare och erbjuder bland annat motions- och kulturförmåner och en omfattande företagshälsovård. Kom med i vårt team och förverkliga den bästa kundbetjäningen på ABC Pickala.

Lisätietoja ja hakeminen

Tule osaksi mahtavaa tiimiämme! Jos kiinnostuit tehtävästä, niin haethan jo tänään! Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme S-kanavalla viimeistään torstaina 27.2. Käsittelemme hakemuksia ja etenemme rekrytointiprosessissa jo hakuaikana. Heräsikö sinulle kysyttävää työtehtävään tai yritykseemme liittyen? Liikennemyymäläpäällikkö Tea Taipale (tea.taipale@sok.fi, puh. 010 7626781) kertoo sinulle mielellään lisää.
Täytä hakemus

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.