Liikennemyymälätyöntekijä, ABC Majakka | Avoimet työpaikat - S-ryhmä
Avoimet työpaikat

Liikennemyymälätyöntekijä, ABC Majakka

ABC
 • Hakuaika
  09.10.19 - 31.10.19 11:59
 • Ketju
  ABC
 • Yritys
  Kymen Seudun Osuuskauppa, ABC-liikennemyymälät, ABC Majakka
 • Työnantaja
  Kymen Seudun Osuuskauppa
 • Paikkakunta
  Pyhtää
 • Työaika
  Vakituinen
 • Työsuhteen tyyppi
  Osa-aikainen
Kymen Seudun Osuuskauppa (KSO) on kymenlaaksolaisten oma osuuskauppa, joka harjoittaa marketkauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa, tavaratalo- ja erikoisliikekauppaa, autokauppaa, rauta- ja puutarhakauppaa sekä liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa. Kymen Seudun Osuuskaupan asiakasomistajamäärä on noin 85 000, henkilöstöä on noin 1500 ja toimipaikkoja 100. Olemme savuton työpaikka. Haemme Pyhtäällä sijaitsevaan ABC Majakkaan LIIKENNEMYYMÄLÄTYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen ja osa-aikaiseen (30h/vko) työsuhteeseen. Tehtävä pitää sisällään kassatyön lisäksi keittiön työtehtäviä, mm. lounasruokien, à la carte -annosten ja vitriinituotteiden valmistusta. Toivomme sinulla olevan luonnostaan iloinen ja reipas asiakaspalveluasenne, hyvät vuorovaikutustaidot, sekä osaltasi halu ylläpitää positiivista henkeä tiimissä. Asiakkaiden tyytyväisyys on sinulle sydämen asia, ja se näkyy kaikessa tekemisessäsi. Aikaisempi kokemus keittiötyöskentelystä on tehtävässä eduksi mutta ei välttämätöntä, arvostamme enemmän asennettasi. ABC Majakka palvelee asiakkaitaan klo 6-24, myös viikonloppuisin ja juhlapyhinä. Tarjoamme loistavan mahdollisuuden päästä kehittämään omaa ammattitaitoa monipuolisten tehtävien parissa. Palkkaus määräytyy kaupan alan työehtosopimuksen mukaan. Lisäksi olemme tunnettuja monipuolisista henkilöstöeduistamme, jotka ovat käytössäsi heti työsuhteen alettua. Töitä voit halutessasi tehdä myös muissa osuuskauppamme yksiköissä.

Lisätietoja ja hakeminen

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toivomme kuulevamme sinusta pian - kuitenkin viimeistään 31.10. Lisätietoja tehtävästä saat liikennemyymäläpäällikkö Johanna Virtaselta numerossa 010 763 5822. ABC-liikennemyymälöihin voit tutustua osoitteessa www.abcasemat.fi.
Täytä hakemus

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.