Liikennemyymälätyöntekijä ABC Koulukadulle | Avoimet työpaikat - S-ryhmä
Avoimet työpaikat

Liikennemyymälätyöntekijä ABC Koulukadulle

ABC
 • Hakuaika
  12.06.19 - 24.06.19 11:59
 • Ketju
  ABC
 • Yritys
  Turun Osuuskauppa, ABC Koulukatu
 • Työnantaja
  Turun Osuuskauppa
 • Paikkakunta
  Turku
 • Työaika
  Vakituinen
 • Työsuhteen tyyppi
  Osa-aikainen
ABC
Kohtaamme satoja, jopa tuhansia asiakkaita päivittäin. Tärkein tehtävämme on tuottaa etuja ja palveluja jo yli 160 000 asiakasomistajallemme. Asiakkaat luovat työpäivillemme sisällön ja työllemme merkityksen. Meitä asiakaspalvelun ammattilaisia on TOK:ssa vuosittain yli 2100 – haluaisitko olla yksi meistä? Etsimme ABC Koulukadun liikennemyymälään LIIKENNEMYYMÄLÄTYÖNTEKIJÄÄ toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työtä on 60 tuntia kolmessa viikossa sopimuksen mukaan. Meille liikennemyymälän työ merkitsee innostumista asiakaskohtaamisista sekä helpon, ripeän ja miellyttävän ostokokemuksen tarjoamista asiakkaillemme. Etsimämme liikennemyymälätyöntekijä on aidosti kiinnostunut asiakkaista ja asiakaspalvelutyöstä. Lisäksi toivomme sinun olevan huolellinen ja luotettava työntekijä sekä positiivinen tiimin jäsen. Tarjoamme sinulle mukavat työkaverit, loistavat henkilöstöedut, perehdytyksen työtehtävääsi ja hyvät lisätyömahdollisuudet koko toimialueellamme. Liikennemyymälätyöntekijän työ tarjoaa sinulle arvokasta työkokemusta palvelualalla, positiivisia asiakaskohtaamisia sekä iloisia ja mieleenpainuvia hetkiä työyhteisössä.

Lisätietoja ja hakeminen

Kerro täyttämällä hakulomake 24.6.2019 mennessä, miksi juuri sinä olisit hyvä liikennemyymälätyöntekijä meille! Mainitsethan myös, jos sinulla on aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai työtehtävään soveltuva koulutus. Kysy lisää Kallelta (Kalle Grönlund, liikennemyymäläpäällikkö) p. 010 76 45603 arkisin klo 9–15.

Työnantajakuvaus

Turun Osuuskauppa (TOK) on varsinaissuomalainen palveluyritys ja osa S-ryhmää. Toimialamme ovat päivittäis-, erikois- ja käyttötavarakauppa, matkailu- ja ravitsemiskauppa sekä liikennemyymäläkauppa. TOK:n henkilökuntamäärä on n. 2 300 ja v. 2018 liikevaihto oli 595,4 milj. euroa. Asiakasomistajia Turun Osuuskaupalla on yli 160 000.
Täytä hakemus

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.