Kokki | Avoimet työpaikat - S-ryhmä
Avoimet työpaikat

Kokki

 • Hakuaika
  13.08.19 - 29.08.19 11:59
 • Yritys
  Satakunnan Osuuskauppa, MaRa
 • Työnantaja
  Satakunnan Osuuskauppa
 • Paikkakunta
  Pori
 • Työaika
  Vakituinen
 • Työsuhteen tyyppi
  Osa-aikainen
Tilausravintola Satakuntaan ja Oma Kööki Cateringiin haetaan kokkia Oletko kiinnostunut ruuanlaitosta? Tai oletko peräti keittiöalan tuleva ammattilainen? Tilausravintola Satakunnan ja Oma Kööki Cateringin keittiötiimiin haetaan nyt kokkia. Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva, osa-aikainen (90h/3vko) työsuhde. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja aikaansaavaa otetta työn tekemiseen. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja olet parhaimmillasi kiireessä. Olet oma-aloitteinen ja tarkka, pystyt työskentelemään niin yksin kuin ryhmässäkin. Tarjoamme sinulle monipuolisen työn lisäksi mahdollisuuden kehittää itseäsi ja keittiötiimin toimintaa sekä erilaisia koulutusmahdollisuuksia. Perehdytämme sinut kaikkiin tehtäviin ja erilaisiin työvuoroihin sekä opastamme onnistumisiin pitkin matkaa. Lisäksi tarjoamme valitulle Satakunnan Osuuskaupan ja S-ryhmän erinomaiset henkilöstöedut. Ravintolat sijaitsevat Original Sokos Hotel Vaakunan yhteydessä. Tilausravintolassa ja cateringissä työskentelee yhteensä 8 ravintola-alan ammattilaista. Tiimimme tuella teemme sinusta alan ammattilaisen, hae mukaan! Satakunnan Osuuskauppa on paikallinen yritys, jonka omistavat satakuntalaiset ihmiset. Toimimme market- ja tavaratalokaupassa, matkailu- ja ravitsemiskaupassa, liikennemyymälä- ja polttonestekaupassa sekä auto- ja autotarvikekaupassa. Satakunnan Osuuskauppa kuuluu valtakunnalliseen S-ryhmään. S-ryhmän tehtävänä on tuottaa kilpailukykyisiä palveluita ja etuja asiakasomistajilleen. Tämän lisäksi S-ryhmä on Suomen suurimpia yksityisiä työnantajia.

Lisätietoja ja hakeminen

Hakuaika päättyy to 29.8.2019. Lisätietoja saat ravintolapäällikkö Marika Prunnilalta, marika.prunnila@sok.fi p. 044 725 2938.
Täytä hakemus

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.