Kokkeja ja tarjoilijoita | Avoimet työpaikat - S-ryhmä
Avoimet työpaikat

Kokkeja ja tarjoilijoita

 • Hakuaika
  25.06.20 - 05.07.20 23:59
 • Yritys
  Osuuskauppa Suur-Savo, MaRa
 • Työnantaja
  Osuuskauppa Suur-Savo / Ravintola Greeneri
 • Paikkakunta
  Mikkeli
 • Työaika
  Molemmat
 • Työsuhteen tyyppi
  Osa-aikainen
HEINÄKUUSSA AUKEAVA GREENERI ETSII KOKKEJA JA TARJOILIJOITA Mikkelipuistossa ravintola Greeneri aukeaa viimein myöskin kesään 2020. Nyt kaipaammekin pikaisella aikataululla huippujengiä Ravintolaamme töihin! Apuja kaivataan niin keittiön, kuin salinkin puolella ja paikkoja on avoinna niin vakituisiin työsuhteisiin, kuten myöskin kesätöihin. Jos olet hyvä tyyppi, joka nauttii siitä, kun saat asiakkaan hyvälle tuulelle, niin ehkä tämä on se sinun seuraava haasteesi. Jokaisessa tehtävässämme asenne ratkaisee! Mikäli olet iloinen, työtä pelkäämätön, ahkera tiimipeluri, voi tämä olla juuri sinun tilaisuutesi! Sinun tulee osata heittäytyä tilanteeseen ja tulla toimeen monenlaisten ihmisten kanssa. Virheitä sattuu, mutta osaat nauraa niille ja ottaa niistä opiksi. Sinulla ei mene sormi suuhun tiukassakaan tilanteessa ja jäät harvoin sanattomaksi. Salin puolella aiempi asiakaspalvelutyö katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista. Sama pätee anniskelupassiin. Keittiön puolelle toki, hieman taustaa hyvän ruuan laitosta kaivataan. Mikäli koet, että kuvailin juuri sinua, niin klikkaapa ihmeessä linkkiä ja laita hakemusta tulemaan. Haemme avattavaan ravintolaan useampaa työntekijää niin keittiöön kuin saliinkin. Potentiaalisia hakemuksia aletaan käsittelemään jo hakuaikana. Odotamme Sinulta: - Positiivista ja innostunutta asennetta - Halua oppia uutta - Halua yllättää asiakas - Hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä - Paineensietokykyä - Ennakkoluulottomuutta - Joustavuutta ja kiinnostusta ravintolatyötä kohtaan - 100% panostusta vuoroissasi - Keittiönpuolella keittiökokemusta Tarjoamme sinulle: - Riittävän perehdytyksen onnistuaksesi työssäsi - Mahdollisuuden näyttää osaamistasi - Vahvan tuen ja avun päivittäin työsi onnistumiseen - Tekemisen meiningin mukavassa työyhteisössä - Mielenkiintoisen työympäristön ja monipuolisen asiakaskunnan - S-ryhmän henkilöstöedut - Mahdollisuuden edetä urallasi organisaation sisällä Palkkaus on työehtosopimuksen mukainen ja työsuhde alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian.

Lisätietoja ja hakeminen

Laitathan hakemuksesi oheisen linkin kautta 5.7.2020 mennessä. Lisätietoja paikoista antaa ravintoloiden ryhmäpäällikkö Arttu Toroi, arttu.toroi@sok.fi , 010 764 2008
Täytä hakemus

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.