Kokkeja ABC-liikennemyymälöihin | Avoimet työpaikat - S-ryhmä
Avoimet työpaikat

Kokkeja ABC-liikennemyymälöihin

ABC
 • Hakuaika
  11.09.19 - 30.11.19 11:59
 • Ketju
  ABC
 • Yritys
  ABC-liikennemyymälä
 • Työnantaja
  Pirkanmaan Osuuskauppa
 • Paikkakunta
  Akaa, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Ylöjärvi
 • Työaika
  Vakituinen
 • Työsuhteen tyyppi
  Kokoaikainen, Osa-aikainen
Hei, Sinä kokki, ruoan ammattilainen tai alalle parhaillaan kouluttautuva tulevaisuuden osaaja! Haemme ABC-liikennemyymälöihimme eri puolille Pirkanmaata KOKKEJA vakituisiin (90-112,5 h/3 vko) työsuhteisiin tuottamaan hyvää jälkimakua asiakkaillemme. Etsimme Sinua, joka hurmaat asiakkaamme maistuvilla ruokatuotteilla sekä asiakaslähtöisellä palveluasenteella. ABC-liikennemyymälässä kokki valmistaa reseptiikan mukaisesti aamupalaa, lounasta ja à la cartea. Myös kahvilatuotteiden, pikaruoan ja pitsojen valmistus on osa päivittäistä työtä. Palkkaus on MaRa:n työehtosopimuksen mukainen. Liikennemyymälöitämme ovat ABC Toijala, ABC Pirkkala, ABC Oritupa, ABC Lahdesjärvi, ABC Kaleva, ABC Kolmenkulma sekä ABC Teivo. Tarjolla olevat työsuhteet alkavat sopimuksen mukaan, ja myös ristiintyöskentely useammassa eri toimipaikassa on mahdollista. Odotamme sinulta - iloista ja aitoa asiakaspalveluasennetta: kykyä hurmata hetkessä, helpottaa kummasti ja tuottaa hyvää jälkimakua omalla tekemiselläsi - rakkautta ruokaan - ripeää työskentelyotetta - halua oppia ja ottaa vastuuta - mahdollisuutta tehdä vuorotyötä, myös juhlapyhinä ja viikonloppuisin - hyviä yhteistyötaitoja ja avoimuutta - alan koulutus ja/tai työkokemus kyseisestä tehtävästä katsotaan eduksi Tarjoamme sinulle - paljon vaihtelevia ja monipuolisia työtehtäviä - mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä työtehtävässäsi - mahdollisuuden kartuttaa kokemusta useammasta eri työympäristöstä - mukavat asiakkaat ja vahvan työtiimin tuen - loistavan työporukan sekä vastuullisen työnantajan Kokin toimenkuvasta voit lukea lisää osoitteessa www.pokrekry.fi (Tehtävänkuvat).

Lisätietoja ja hakeminen

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä rekrytointiimme, rekrytointi.pirkanmaa@sok.fi. Haethan tehtävään oheisen linkin kautta. Kuulisimme Sinusta mielellämme pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse rekrytointiprosessin edetessä.
Täytä hakemus

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.