Kiinteistöanalyytikko | Avoimet työpaikat - S-ryhmä
Avoimet työpaikat

Kiinteistöanalyytikko

S-Pankki
 • Hakuaika
  14.02.20 - 01.03.20 23:59
 • Ketju
  S-Pankki
 • Yritys
  S-Pankki-konserni
 • Työnantaja
  FIM
 • Paikkakunta
  Helsinki
 • Työaika
  Vakituinen
 • Työsuhteen tyyppi
  Kokoaikainen
FIM on suomalainen varainhoitaja ja yksityispankki, jonka tavoitteena on tarjota asiakkailleen vaivaton ja tehokas tapa kasvattaa varallisuuttaan aktiivisesti ja pitkäjänteisesti. Kehitämme jatkuvasti osaamistamme ja toimintojamme palvellaksemme asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä työskentelee noin 100 asiantuntijaa erilaisissa haastavissa ja mielenkiintoisissa tehtävissä. Nuorekkaan rennossa ilmapiirissämme on mukava tehdä töitä. FIM on osa suomalaista S-Pankki-konsernia. Haemme analyytikkoa vakituiseen työsuhteeseen FIMin Kiinteistötiimiin Helsinkiin. FIMin kiinteistörahastot koostuvat noin 750 miljoonan euron arvoisesta kiinteistösijoitusomaisuudesta, jota on tarkoitus kasvattaa merkittävästi tulevaisuudessa muun muassa uuden perustettavan toimitilarahaston myötä. Perustettavan rahaston lisäksi hallinnoimme kahta suoria asuntosijoituksia tekevää rahastoa, kahta tonttirahastoa sekä metsärahastoa. Millaista työtä tarjoamme? - Tehtävässä osallistut aktiivisesti kiinteistörahastojen sijoitustoimintaan. - Tuet salkunhoitajia uusien sijoituskohteiden analysoinnissa. - Hoidat olemassa olevien sijoituskohteiden hallintoon liittyviä tehtäviä . - Pääset kehittämään ja ylläpitämään salkunhallintaa tukevia järjestelmiä ja työkaluja. - Teet töitä Kiinteistötiimin muun henkilöstön lisäksi erityisesti talous-, laki- ja riskienhallintayksiköiden kanssa. - Saat mahdollisuuden kasvaa kiinteistösijoitusmaailman ammattilaiseksi motivoituneessa ja aktiivisessa vaihtoehtoisten sijoitusten tiimissä. Työ on itsenäistä, monipuolista ja osaamisen karttuessa on myös mahdollisuus saada lisää vastuuta. Mitä odotamme sinulta? - Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto (esimerkiksi tradenomi tai KTM). - Hallitset erinomaisesti Microsoftin Excel- ja Powerpoint-työkalut. - Eduksesi on, jos sinulla on osaamista VBA:sta, Power BI:stä, Pythonista, SQL:stä tai R:stä. - Haluat jatkuvasti kehittää omaa osaamistasi. - Kykenet toimimaan joustavasti osana tiimiä. - Olet huolellinen ja kykenet työskentelemään myös paineen alla. - Ilmaiset itseäsi hyvin suullisesti ja kirjallisesti, sillä tehtävässä tulet vastaamaan muun muassa sijoittajaraportoinnista ja erilaisten esityksien laatimisesta. - Sinulla ei välttämättä tarvitse olla osaamista kiinteistösijoitusalalta ja kiinteistöarvioinnista. Tärkeimpiä ovat motivaatio ja kyky oppia nopeasti. Menestymme, kun asiakkaamme menestyvät Tärkein toimintaamme ohjaava tekijä on asiakas. Menestymme, kun asiakkaamme menestyvät. Työskentelemme yhdessä yhteisen tavoitteen puolesta, etkä ole koskaan yksin: kannustamme osaamisen jakamiseen, avun antamiseen ja sen pyytämiseen. Meillä sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä, sillä annamme vastuuta ja vapautta kykyjen ja tehtävien mukaisesti. Tarjoamme myös laajat työsuhde-edut, kuten kattavan työterveyshuollon ja ostoedun S-ryhmän toimipaikoista.

Lisätietoja ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa kiinteistörahastonhoitaja Juho Santaharju keskiviikkona 19.2. kello 13-15 ja keskiviikkona 26.2. kello 9-11. Tavoitat hänet numerosta 040 769 2252. Lähetä hakemuksesi 1.3.2020 mennessä Voit hakea tehtävää täällä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Jos tulet valituksi tehtävään, luottotietosi ja yritysyhteytesi tarkistetaan sekä sinusta teetetään turvallisuusselvitys.

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.