Kesätyöntekijöitä Koillismaan Osuuskauppaan | Avoimet työpaikat - S-ryhmä
Avoimet työpaikat

Kesätyöntekijöitä Koillismaan Osuuskauppaan

Muu
 • Hakuaika
  08.01.20 - 15.03.20 21:00
 • Ketju
  Muu
 • Yritys
  Koillismaan Osuuskauppa
 • Työnantaja
  Koillismaan Osuuskauppa
 • Paikkakunta
  Kemijärvi, Posio, Salla, Savukoski, Kuusamo, Taivalkoski
 • Työaika
  Määräaikainen
 • Työsuhteen tyyppi
  Osa-aikainen
Muu
Haemme Koillismaan Osuuskaupan toimipaikkoihin kesätyöntekijöitä. Toimipaikat ovat Kuusamossa Prisma, Sale Ruka, Sale Kuusamo, Sale Käylä, ABC Kuusamo, Stemma, QStyle ja S-Rauta, Kemijärvellä S-Market Uitto ja ABC Kemijärvi, Posiolla S-Market Ahola, Sallassa S-Market Erätuli, Savukoskella Sale Savukoski ja Taivalkoskella S-Market Joki-Jussi. Koillismaan Osuuskauppa on yksi alueemme suurimmista työllistäjistä. Toimialamme ovat päivittäis- ja erikoistavarakauppa, polttoneste- ja liikennemyymäläkauppa sekä autokauppa. Toimimme Pohjois-Suomessa kuuden kunnan alueella. Myyntimme v. 2019 oli n. 110 milj. euroa ja palveluksessamme Koillismaalla on n. 200 vakituisessa työsuhteessa olevaa työntekijää. Tarjoamme Sinulle: - mahdollisuuden tutustua työelämään - uusia kokemuksia - monipuolisen ja vaihtelevan kesätyön - yhdessä tekemistä mukavassa työyhteisössä Odotamme sinulta: - innostunutta ja ystävällistä palveluasennetta - aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta - rohkeutta ja iloista ilmettä - yhteistyökykyä - halua oppia uusia asioita ja työelämän pelisääntöjä

Lisätietoja ja hakeminen

Täytä hakemus 15.3.2020 mennessä oheisesta linkistä. Valituille ilmoitamme 31.3.2020 mennessä. Täytä hakemus mahdollisimman huolellisesti, erityisesti yhteystietojen osalta. Osa kentistä vaatii pakollisen vastauksen. Työpaikkaa hakiessa on tärkeää erottua joukosta, joten kannattaa erityisesti panostaa kohtaan, jossa voit vapaamuotoisesti kertoa itsestäsi. Haluamasi toimipaikan kohdalla voit tehdä useammankin valinnan ja tässä kannattaakin rohkeasti valita kaikki sellaiset yksiköt, joissa voisit ajatella työskenteleväsi. Saat hakemuksen lähetettyäsi sähköpostiisi vahvistuksen, että hakemus on mennyt perille. Myös tieto valinnasta tulee sähköpostiisi, joten tarkistathan huolellisesti, että sähköpostiosoitteesi on oikein.
Täytä hakemus

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.