Kesätyöntekijöitä hotelli-ja ravintola-alalle | Avoimet työpaikat - S-ryhmä
Avoimet työpaikat

Kesätyöntekijöitä hotelli-ja ravintola-alalle

Sokos Hotels
 • Hakuaika
  27.01.20 - 29.02.20 23:59
 • Ketju
  Sokos Hotels
 • Yritys
  Original Sokos Hotel Royal Vaasa
 • Työnantaja
  Sokotel Oy
 • Paikkakunta
  Vaasa
 • Työaika
  Määräaikainen
 • Työsuhteen tyyppi
  Osa-aikainen
Sokos Hotels
Hei uusi työystävä, Etsitkö kesätöitä hotellista? Nyt sinulla on loistava tilaisuus tulla osaksi Original Sokos Hotel Royal Vaasan tiimiä. Etsimme kesäksi lisää työkavereita hotellin eri osastoille mm: vastaanottovirkailijan, kerroshoitajan ja kokin työtehtäviin. Meillä yksikään päivä ei ole samanlainen ja sinulla on tärkeä rooli olla luomassa asiakkaillemme elämyksiä! Aikaisempi työkokemus hotelli- ja ravintola-alalta tai alan koulutus on eduksi, mutta sinun ei kuitenkaan tarvitse osata kaikkea, sillä me kyllä perehdytämme sinut työtehtävääsi. Tärkeintä on, että nautit muiden ilahduttamisesta, fyysisestä työstä, erilaisista työtehtävistä ja asiakaspalvelusta. Kaikki työntekijämme työskentelevät erilaisissa vuoroissa, joten ehdotonta plussaa on hyvä käytettävyys läpi kesän! Kesätyöt sijoittuvat kesälomakaudelle vaihtelevasti toukokuusta syyskuun loppuun. Kesätyöntekijänä saat loistavat ja kattavat S-ryhmän henkilöstöedut käyttöösi. Huippuhyvät työkaverit odottavat jo Sinua!

Lisätietoja ja hakeminen

Täytä hakemus oheisen linkin kautta viimeistään 29.2.2020 mennessä ja tule tekemään unohtumaton kesä kanssamme. Huomioithan, että vain linkin kautta tulleet hakemukset käsitellään. Rekrytointia hoitaa Sokotel Oy:n yhteistyökumppani Eezy Henkilöstöpalvelut. (Enjoy on osa Eezy-konsernia)

Työnantajakuvaus

Sokotel Oy on SOK:n matkailu- ja ravitsemisliiketoimintaa harjoittava tytäryhtiö. Operoimme Suomessa seitsemää Radisson Blu Hotellia ja 14 Sokos Hotellia pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Vaasassa ja Oulussa. Sokotel on palkittu 2017–19 Kauppalehden Menestyjät-sertifikaatilla ja lisäksi olemme saaneet erinomaiset tulokset henkilöstötutkimuksessa ja meidät on valittu yhdeksi Suomen innostavimmista työpaikoista 2019. #wemakehospitalityhappen #innostavimmat
Täytä hakemus

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.