Kesätyöntekijä Ässäkeskuksen aulapalveluihin | Avoimet työpaikat - S-ryhmä
Avoimet työpaikat

Kesätyöntekijä Ässäkeskuksen aulapalveluihin

Reila Palvelut Oy
 • Hakuaika
  12.02.20 - 31.03.20 23:59
 • Ketju
  Reila Palvelut Oy
 • Yritys
  Reila Palvelut Oy
 • Työnantaja
  Reila Palvelut Oy
 • Paikkakunta
  Helsinki
 • Työaika
  Määräaikainen
 • Työsuhteen tyyppi
  Osa-aikainen
Reila Palvelut Oy on rahahuoltoalan ja turvallisuuspalveluiden edelläkävijä Suomessa. Olemme SOK:n tytäryhtiö ja huolehdimme S-ryhmän myymälöiden turvallisuudesta ja rahahuollosta. Rekrytoimme nyt kesän ajaksi Ässäkeskuksen aulapalveluihin 2-3 kesätyöntekijää. Työ aulapalveluissa pitää sisällään erilaisia asiakaspalvelutehtäviä mm. vieraiden vastaanottamista ja neuvontaa sekä kulunvalvontaa. Arvostamme asiakaspalvelulähtöistä ja positiivista asennetta niin työtä, työkavereita kuin asiakkaitakin kohtaan. Työ edellyttää nuhteetonta taustaa, täysi-ikäisyyttä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Kaikki aulapalvelutyöntekijät ovat koulutettuja vartijoita, joten toivomme, että sinulla on voimassa oleva vartijakortti. Tarjolla on erimittaisia osa-aikaisia työsuhteita kesän ajaksi. Osa työsuhteista on mahdollista aloittaa jo keväällä ja olisi hienoa, jos voisit jatkaa työskentelyä myös syksyllä. Työstä maksetaan palkkaa vartiointialan tessin mukaisesti. Lisäksi saat Suomen parhaat henkilöstöedut, joihin voit tutustua täällä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan. Tarjoamme sinulle näköalapaikan turvallisuusalan tehtäviin sekä hyvät mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen ja työkokemuksen kartuttamiseen. Olemme valmiita sitoutumaan ja satsaamaan sinuun, ja toivomme, että niin olet sinäkin meihin.

Lisätietoja ja hakeminen

Laitathan hakemuksesi tulemaan sähköisen järjestelmämme kautta viipymättä, sillä avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Täytä hakemus

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.