Kesäharjoittelu 2020 Eekoo (alle 18-vuotiaat) | Avoimet työpaikat - S-ryhmä
Avoimet työpaikat

Kesäharjoittelu 2020 Eekoo (alle 18-vuotiaat)

 • Hakuaika
  30.12.19 - 15.03.20 15:00
 • Yritys
  Etelä-Karjalan Osuuskauppa
 • Työnantaja
  Etelä-Karjalan Osuuskauppa
 • Paikkakunta
  Imatra, Lappeenranta, Lemi, Luumäki, Parikkala, Rautjärvi, Ruokolahti, Savitaipale, Taipalsaari, Mikkeli, Savonlinna
 • Työaika
  Määräaikainen
 • Työsuhteen tyyppi
  -
Eekoon kesäharjoittelupaikat 2020 nyt haettavissa! Haemme iloisia, rohkeita ja asiakaspalvelutyöstä kiinnostuneita nuoria kesäharjoitteluun useisiin Eekoon toimipaikkoihin. Kahden viikon mittaisessa palkallisessa harjoittelussa pääset tutustumaan myyjän, liikennemyymälätyöntekijän tai ravintolatyöntekijän tehtäviin. Odotamme sinulta positiivista asiakaspalveluasennetta, oma-aloitteisuutta, sekä hyviä käytöstapoja. Kesän aikana saat arvokasta kokemusta asiakaspalvelutehtävistä, ja hyvin hoidettu harjoittelujakso voi poikia sinulle jatkossa uusia työmahdollisuuksia Eekoolla. Harjoitteluun voit hakea, jos olet peruskoulussa, kymppiluokalla tai lukiossa (ei ammattitutkinnon opiskelijoille eikä suorittaneille). Harjoittelun voi suorittaa vain kerran yhdellä toimialalla. Jos siis olet viime vuonna ollut tutustumassa kaupassa, voit nyt hakea liikennemyymälään tai ravintolapuolelle, mutta et enää kauppaan. Hakuajan päättymisen jälkeen haastattelemme kaikki hakijat rekrytointitapahtumissa. Täytäthän hakemuksesi huolella. Olemme sähköpostilla yhteydessä hakijoihin rekrytoinnin etenemisestä, joten käythän säännöllisesti tarkastamassa postilaatikkosi. Tarkasta myös roskapostikansio, joskus viestit voivat ohjautua sinne automaattisesti.

Lisätietoja ja hakeminen

Tällä lomakkeella haet Eekoon kahden viikon kesäharjoittelupaikkaa. Täytä sähköinen hakemus 15.3.2020 mennessä osoitteessa www.s-kanava.fi/tyopaikat Jos olet yli 18-vuotias ja/tai ammattitutkinnon opiskelija/suorittanut, voit hakea Eekoon kesätyöpaikkoja. Kesätyöpaikkoja haetaan eri lomakkeella. Emme valitettavasti pysty vastaamaan puhelintiedusteluihin, mutta mikäli sinulla on kysyttävää, voit laittaa viestiä osoitteeseen hr-tuki.eekoo@sok.fi
Täytä hakemus

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.