Kahvilatyöntekijä | Avoimet työpaikat - S-ryhmä
Avoimet työpaikat

Kahvilatyöntekijä

Coffee House
 • Hakuaika
  02.12.19 - 13.12.19 23:59
 • Ketju
  Coffee House
 • Yritys
  Coffee House Porvoo
 • Työnantaja
  Varuboden-Osla
 • Paikkakunta
  Porvoo
 • Työaika
  Vakituinen
 • Työsuhteen tyyppi
  Osa-aikainen
Coffee House
Hei sinä kahvilatyöstä kiinnostunut, Coffee House Porvoo etsii vahvistuksia omaan joukkueensa n. 30h/3 vko. Etsimme ahkeraa tarjoilijaa työntekoon joka osallistuu yhteisiin nauruhetkiimme sekä asiakaselämyksien tuottamiseen. Etsimämme tarjoilija on: - täynnä positiivista palveluasennetta ja reipas, sekä paineensietokykyinen - tarkka, täsmällinen ja vastuuntuntoinen - kykenevä työskentelemään yksin sekä vaihtelevissa työvuoroissa kaikkina ravintolan aukioloaikoina kaikkina viikonpäivinä - kyvykäs tulemaan toimeen erilaisten ihmisten kanssa - hygienia- ja anniskelupassin omistaja Katsomme eduksi jos sinulla on aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta tai kahvilatyöstä. Oikea asenne on kuitenkin kaiken a ja o. Kahvilatyöntekijänä toimit aurinkoisena asiakaspalvelijana asiakkaillemme. Toimit kassatoiminnoissa, osallistut kahvilan modernin tuotteistuksen valmistamiseen ja esille laittoon ja huolehdit kahvilan siisteydestä ja viihtyisyydestä. Toimit työssäsi itsenäisesti ja kannat vastuun asiakkaan onnistuneesta palvelukokemuksesta.

Lisätietoja ja hakeminen

Jos tämä kuulostaa sinunlaiselta työtehtävältä laita hakemus tulemaan jo tänään rekrytointijärjestelmäämme S-kanavalla, mutta viimeistään perjantaina 13.12. Käsittelemme hakemuksia ja etenemme rekrytointiprosessissa jo hakuaikana. Ravintolapäällikkömme Hanna Mikkonen odottaa jo innolla uutta tiiminjäsentään. Jos sinulla heräsi kysymyksiä työtehtävään tai yritykseemme liittyen, niin Hanna vastaa niihin mielellään (puh. 010 7659381 hanna.mikkonen@sok.fi).
Täytä hakemus

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.