Kahvilatyöntekijä Loimaan ravintolamaailmaan | Avoimet työpaikat - S-ryhmä
Avoimet työpaikat

Kahvilatyöntekijä Loimaan ravintolamaailmaan

Muut ravintolat
 • Hakuaika
  11.09.19 - 22.09.19 11:59
 • Ketju
  Muut ravintolat
 • Yritys
  Turun Osuuskauppa, Prisma Loimaan ravintolamaailma
 • Työnantaja
  Turun Osuuskauppa
 • Paikkakunta
  Loimaa
 • Työaika
  Vakituinen
 • Työsuhteen tyyppi
  Osa-aikainen
Muut ravintolat
Kohtaamme satoja, jopa tuhansia asiakkaita päivittäin. Tärkein tehtävämme on tuottaa etuja ja palveluja jo yli 150 000 asiakasomistajallemme. Asiakkaat luovat työpäivillemme sisällön ja työllemme merkityksen. Meitä asiakaspalvelun ammattilaisia on TOK:ssa vuosittain yli 2100 - haluaisitko olla yksi meistä? Etsimme Prisma Loimaan ravintolamaailmaan KAHVILATYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen. Työtä on 45 tuntia kolmessa viikossa. Onko asiakaspalvelu ja myyntityö juttusi? Olet aidosti kiinnostunut asiakkaista ja asiakaspalvelutyöstä ja kykenet tunnistamaan asiakkaan tarpeet ja toiveet. Lisäksi haluamme Sinun olevan huolellinen ja luotettava työntekijä sekä positiivinen tiimin jäsen. Arvostamme, mikäli sinulla on alan ammatillinen koulutus, kokemusta ravintolassa tai kahvilassa työskentelystä sekä voimassa oleva hygieniapassi. Tarjoamme Sinulle ammattitaitoisen ja mukavan työporukan sekä perehdytyksen työtehtävääsi. Lisäksi saat mahdollisuuden oppia ja kehittää ammattiosaamistasi TOK:n laajassa toimipaikkaverkostossa.

Lisätietoja ja hakeminen

Kerro meille täyttämällä hakulomake 22.9.2019 mennessä, miksi juuri Sinä olisit hyvä kahvilatyöntekijä meille! Kysy lisää Sadulta (Satu Sillsten, Ravintolapäällikkö) p. 010 764 4452 arkisin klo 9-15

Työnantajakuvaus

Turun Osuuskauppa (TOK) on varsinaissuomalainen palveluyritys ja osa S-ryhmää. Toimialamme ovat päivittäis-, erikois- ja käyttötavarakauppa, matkailu- ja ravitsemiskauppa sekä liikennemyymäläkauppa. TOK:n henkilökuntamäärä on n. 2 300 ja v. 2018 liikevaihto oli 595,4 milj. euroa. Asiakasomistajia Turun Osuuskaupalla on yli 160 000.
Täytä hakemus

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.