Hiihtokeskustyöntekijöitä Ukko-Kolille | Avoimet työpaikat - S-ryhmä
Avoimet työpaikat

Hiihtokeskustyöntekijöitä Ukko-Kolille

 • Hakuaika
  08.10.20 - 01.11.20 23:59
 • Yritys
  Pohjois-Karjalan Osuuskauppa, MaRa, Kolin rinteet
 • Työnantaja
  Pohjois-Karjalan Osuuskauppa
 • Paikkakunta
  Lieksa
 • Työaika
  -
 • Työsuhteen tyyppi
  -
Pohjois-Karjalan Osuuskauppa, MaRa, Kolin rinteet
Ukko-Kolin monipuoliset rinteet sijaitsevat Kolin kauniissa kansallismaisemissa Pohjois-Karjalassa. Haemme Ukko-Kolin rinteille hiihtokeskustyöntekijöitä talvikaudeksi 2020-2021. Hiihtokeskustyöntekijämme työskentelevät hiihtokeskuksen monipuolisissa työtehtävissä mm. välinevuokraamoiden, lipunmyyntien ja hissien asiakaspalvelutehtävissä tai rinteiden huolto ja lumetustöissä. Haemme iloisia ja reippaita asiakaspalvelun sydämensä asiaksi kokevia henkilöitä, joilla on hyvät yhteistyötaidot. Odotamme että sinulla on napakka ote työstä ja hyvä paineensietokyky. Olet joustava työskentelyaikojen suhteen ja pystyt kommunikoimaan sekä suomeksi että englanniksi. Eduksesi katsomme aikaisemman kokemuksen hiihtokeskustyöstä. Perehdytämme sinut kaikkiin tehtäviin ja erilaisiin työvuoroihin sekä opastamme onnistumisiin pitkin matkaa. Tarjoamme mielenkiintoisen työn, loistavat työkaverit, mahdollisuuden oppia ja kehittää itseäsi, hyvät henkilökuntaedut laskettelun parissa sekä PKO:n ja S-ryhmän kattavat henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus majoittua henkilökunnan käytössä olevissa asunnoissamme. Työaikasi tulee olemaan vähintään 60h/3 viikkoa tai sopimuksen mukaan, työn kesto on 4-5 kk ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Palkkaa maksamme hiihtokeskus TES:n mukaisesti. Ei hyvä vaan erinomainen - sellainen PKO on työpaikkana ja tuolla polulla aiomme kulkea myös jatkossa. Meidän tavoitteenamme on, että henkilöstö on tänään vielä hieman tyytyväisempää kuin eilen. Siitä on jatkuvan parantamisen periaatteessa kyse. Uskomme siihen, että työyhteisö voi olla samaan aikaan sekä tuottava että viihtyisä. Erinomainen työpaikka tehdään antamalla ihmisille mahdollisuus onnistua sekä työ- että kotielämässä. Töissä onnistuminen lähtee siitä, että jokaisella on oikeus hyvään johtamiseen. Se on selvää, että asioita johdetaan ihmisten kautta ja kaikkia kohdellaan tasavertaisesti. Olemme maakunnan suurin yksityinen työnantaja, mikä on seurausta omistajiemme valinnoista. Meihin luotetaan ja sen ansioista pystymme työllistämään noin 1 500 ihmistä.

Lisätietoja ja hakeminen

Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 1.11.2020, huomioithan kuitenkin, että haastattelemme hakijoita sitä mukaa, kun hakemuksia tulee ja palkkaamme sopivat henkilöt heti, kun heidät löydämme. Lisätietoja antaa rinnepäällikkö Janne Jetsonen, janne.jetsonen@sok.fi.
Täytä hakemus

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.