Hesburgerin vuoropäällikkö, Ravintolamaailma RMK | Avoimet työpaikat - S-ryhmä
Avoimet työpaikat

Hesburgerin vuoropäällikkö, Ravintolamaailma RMK

Muut ravintolat
 • Hakuaika
  12.06.19 - 30.06.19 11:59
 • Ketju
  Muut ravintolat
 • Yritys
  Ravintolamaailma Prisma Riihimäki
 • Työnantaja
  Osuuskauppa Hämeenmaa
 • Paikkakunta
  Riihimäki
 • Työaika
  Vakituinen
 • Työsuhteen tyyppi
  Kokoaikainen
Muut ravintolat
Haemme Prisma Riihimäen Hesburgeriin VUOROPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen (112,5h/3vko). Vuoropäällikkönä työskentelet asiakaspalvelutehtävissä ja samalla vastaat ravintolan toiminnasta omassa työvuorossasi. Ohjaat ja opastat henkilöstöä omalla esimerkilläsi. Huolehdit töiden organisoinnista, jotta laadukas asiakaspalvelu varmistuu. Tarvitsemme innokkaan tiimipelaajan, joka innostuu asiakkaiden parissa työskentelystä ja toimii myös itsenäisessä työssä tehokkaasti ja tarkasti. Mikäli sinulla on rautainen priorisointikyky, aito halu tehdä asiakaspalvelutyötä vilkkaassa työympäristössä ja olet luontaisesti ripeä, tämä tehtävä sopii sinulle. Lisäksi vaihtelevat työajat ovat sinun juttusi - haluat työskennellä ravintolan kaikkina aukioloaikoina. Aiempi työkokemus pikaruokaravintolasta on iso plussa. Tarjoamme vastaavasti sinulle: - olet oikeutettu Suomen laajimpiin kuuluviin henkilöstöetuihin: esimerkiksi ruokaillessasi S-ryhmän ravintoloissa ja ABC-liikennemyymälöissä saat - 25% alennuksen laskun loppusummasta - mikäli näytät kyntesi, niin sinulla on mahdollisuus edetä urallasi vastuullisempiin tehtäviin - mara- alan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen

Lisätietoja ja hakeminen

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Täytä sähköinen hakemus oheisesta linkistä. Hakuaika päättyy 30.6. tai sopivan ehdokkaan löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Sanna Huovi, p.050 347 8776, sanna.huovi@sok.fi sekä liikeideapäällikkö Niina Pekkala p.050 442 4526.
Täytä hakemus

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.