Autopesulatyöntekijä ABC CarWash pesukadulle | Avoimet työpaikat - S-ryhmä
Avoimet työpaikat

Autopesulatyöntekijä ABC CarWash pesukadulle

ABC
 • Hakuaika
  08.11.19 - 21.11.19 11:59
 • Ketju
  ABC
 • Yritys
  Turun Osuuskauppa, ABC CarWash
 • Työnantaja
  Turun Osuuskauppa
 • Paikkakunta
  Turku
 • Työaika
  Vakituinen
 • Työsuhteen tyyppi
  Osa-aikainen
ABC
Kohtaamme satoja, jopa tuhansia asiakkaita päivittäin. Tärkein tehtävämme on tuottaa etuja ja palveluja jo yli 160 000 asiakasomistajallemme. Asiakkaat luovat työpäivillemme sisällön ja työllemme merkityksen. Meitä asiakaspalvelun ammattilaisia on TOK:ssa vuosittain yli 2100 - haluaisitko olla yksi meistä? Etsimme AUTOPESULATYÖNTEKIJÄÄ ABC Itäharjun CarWash pesukadulle vakituiseen työsuhteeseen. Työtä on 35 tuntia kolmessa viikossa. Haluaisitko työtehtävän, jossa työ on itsenäistä sekä vastuullista? Lisäksi työssä olisi monipuolisia työtehtäviä, vaihtelevuutta työajoissa, positiivisia asiakaskohtaamisia sekä teknisten laitteiden parissa työskentelyä? Jos vastasit edellä oleviin kysymyksiin kyllä, niin työ CarWash pesukadulla voisi olla sinun juttusi! Työnkuva pesukadulla muodostuu asiakkaiden opastuksesta pesukadun käytössä parhaan asiakaskokemuksen takaamiseksi, pesuhallin ylläpitävät työt, laitteiden toimivuuden varmistaminen sekä pesupaikan puhtaanapito. Hiljaisina aikoina pääset ylläpitämään myös mittarikenttää. Ylläpidettäviä kohteita Itäharjun lisäksi on myös ABC Auralaakson pesuhallit sekä Halisten ja Tampereentien ABC mittarikentät. Tarvittaessa työssä liikutaan työvuoron aikana eri toimipisteiden välillä, joten edellytämme hakijalta ajokorttia sekä omaa kulkuneuvoa. Työ on kaksivuorotyötä ja työvuoroja sijoittuu arkeen sekä viikonloppuun. Tarjoamme Sinulle loistavat henkilöstöedut, perehdytyksen työtehtävääsi, arvokasta kokemusta palvelualalla ja hyvät lisätyömahdollisuudet koko toimialueellamme.

Lisätietoja ja hakeminen

Kerro täyttämällä hakulomake 21.11.2019 mennessä, miksi juuri sinä olisit hyvä autopesulatyöntekijä meille! Mainitsethan myös, jos sinulla on aiempaa kokemusta autopesuloissa työskentelystä tai työtehtävään soveltuva koulutus. Kysy lisää Petriltä (Petri Marjamaa, palveluvastaava) p. 010 764 4198 arkisin klo 9-15.

Työnantajakuvaus

Turun Osuuskauppa (TOK) on varsinaissuomalainen palveluyritys ja osa S-ryhmää. Toimialamme ovat päivittäis-, erikois- ja käyttötavarakauppa, matkailu- ja ravitsemiskauppa sekä liikennemyymäläkauppa. TOK:n henkilökuntamäärä on n. 2 300 ja v. 2018 liikevaihto oli 595,4 milj. euroa. Asiakasomistajia Turun Osuuskaupalla on yli 160 000.
Täytä hakemus

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.