Automyyjä, Nelipyörä Terra Hämeenlinna | Avoimet työpaikat - S-ryhmä
Avoimet työpaikat

Automyyjä, Nelipyörä Terra Hämeenlinna

 • Hakuaika
  05.11.19 - 01.12.19 11:59
 • Yritys
  Nelipyörä Terra Hämeenlinna
 • Työnantaja
  Vesijärven Auto Oy
 • Paikkakunta
  Hämeenlinna
 • Työaika
  Vakituinen
 • Työsuhteen tyyppi
  Kokoaikainen
Nelipyörä Terra Hämeenlinna
Osuuskauppa Hämeenmaan omistama Nelipyörä toimii Hyvinkäällä ja Hämeenlinnassa Toyota-,Ford-, Skoda-, Kia-, Mazda- ja Mitsubishi- jälleenmyyjänä. Haemme nyt Nelipyörä Terraan Hämeenlinnaan AUTOMYYJÄÄ Ford-henkilöautomyyntiin vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen. Haemme myyntityötä pelkäämätöntä, motivoitunutta ja kokenutta myyjää. Ennen kaikkea edellytämme kykyä tehdä tavoitteellista ja tuloksellista myyntityötä, sekä halua kehittyä nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Olet luonnostaan positiivinen ja toimeen tarttuva ihminen, jonka kanssa kaikki tykkäävät asioida. Tarjoamme mielenkiintoisen ja palkitsevan työn kasvavan autoliikkeen palveluksessa. Työtehtäviin kuuluu sekä uusien henkilöautojen että käytettyjen ajoneuvojen myynti, lisävarusteiden ja muiden palveluiden myyntiä unohtamatta. Aikaisempi autoalan kokemus ja kaupallisen alan koulutus ovat eduksi. Me tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan Suomen suosituimpien automerkkien parissa. Onnistumisesi palkitsemme kannustavalla palkkauksella ja S-ryhmän henkilökuntaeduilla. Kiinnostuitko?

Lisätietoja ja hakeminen

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköisesti oheisen linkin kautta. Lisätietoja työtehtävästä antaa myyntipäällikkö Pasi Lagerblom, puh. 044 7715 178. Hakuaika päättyy 1.12.2019 tai sopivan ehdokkaan löydyttyä, joten lähetä oma hakemuksesi välittömästi.
Täytä hakemus

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.