ABC-Pesukatutyöntekijä, ABC Pesukatu Tiiriö | Avoimet työpaikat - S-ryhmä
Avoimet työpaikat

ABC-Pesukatutyöntekijä, ABC Pesukatu Tiiriö

ABC
 • Hakuaika
  12.08.19 - 25.08.19 11:59
 • Ketju
  ABC
 • Yritys
  ABC Pesukatu Tiiriö
 • Työnantaja
  Osuuskauppa Hämeenmaa
 • Paikkakunta
  Hämeenlinna
 • Työaika
  Vakituinen
 • Työsuhteen tyyppi
  Osa-aikainen
Haemme Hämeenlinnassa sijaitsevaan ABC-Pesukatu Tiiriöön ABC PESUKATU -TYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen. Työtunnit keskimäärin 15h/vko. Työ sopii joustavasti myös opiskelijalle opintojen oheen. Tehtäviisi kuuluvat mm. asiakaspalvelu sekä suositteleva myyntityö. Huolehdit pesulaitteiston päivittäisestä huollosta ja ylläpidosta. Olet aidosti asiakaspalveluhenkinen ja oma-aloitteinen. Myyntityö sujuu sinulta luonnostaan. Olet yhteistyökykyinen ja joustava. Olet tiimityöskentelijä ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Hymy tulee sinulta luonnostaan ja asenteesi kaikkeen tekemiseen on positiivinen. Olet aidosti kiinnostunut asiakkaista ja asiakaspalvelusta - lähestyt aktiivisesti asiakkaita. Pidät toistuvista rutiineista, mutta sinulta löytyy tarvittaessa joustavuutta arjen muuttuvissa tilanteissa. Työvuorot painottuvat iltoihin ja viikonloppuihin ja sinulla on mahdollista työskennellä silloin. Vastaavasti tarjoamme Sinulle paikan reippaassa työporukassa mukavassa työilmapiirissä. Työajat ovat joustavat ja työvuorot monipuolisia. Olet oikeutettu Suomen laajimpiin kuuluviin henkilöstöetuihin: esimerkiksi ruokaillessasi S-ryhmän ravintoloissa ja ABC-liikennemyymälöissä saat - 25% alennuksen laskun loppusummasta.

Lisätietoja ja hakeminen

Täytä sähköinen hakemus oheisesta linkistä. Hakuaika päättyy 25.8.2019 tai sopivan ehdokkaan löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa ABC- myyntipäällikkö Teemu Mikkola, teemu.mikkola@sok.fi.
Täytä hakemus

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.