Aamiaiskokki | Avoimet työpaikat - S-ryhmä
Avoimet työpaikat

Aamiaiskokki

Radisson Blu
 • Hakuaika
  10.09.19 - 29.09.19 11:59
 • Ketju
  Radisson Blu
 • Yritys
  Radisson Blu Plaza Hotelli/Ravintola Plaza, keittiö
 • Työnantaja
  Sokotel Oy
 • Paikkakunta
  Helsinki
 • Työaika
  Määräaikainen
 • Työsuhteen tyyppi
  Osa-aikainen
Radisson Blu
Suomen Radisson Blu Hotellit hakevat työntekijöitä jotka haluavat onnistua. Etsimme sitä parasta talenttia, jolla on energiaa ja motivaatiota tuottaa elämyksiä ja tuloksia. Palvelufilosofiamme Yes I Can! on paljon muutakin kuin pelkkä slogan: se on henkilökuntamme elämäntapa, jolla varmistetaan ainutlaatuinen asiakaskokemus sekä ammatillinen ja henkilökohtainen kehittyminen. Hotellimme menestyminen on vahvasti riippuvainen henkilökunnasta ja olemme sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita. Etuihisi meillä kuuluu mm. kaikki työntekijäryhmät kattava tulospalkkausjärjestelmä. Radisson Blu Plaza Hotel on aina ollut yksi Helsingin merkityksellisimmistä kokoontumispaikoista. Trend-setterit, kulttuurinnälkäiset ja kansainvälisen liike-elämän edelläkävijät ovat aina kerääntyneet nauttimaan ikonisen tapahtumatalon miljööstä ja tunnelmasta. OLETKO ETSIMÄMME AAMIAISKOKKI RAVINTOLA PLAZAAN? Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi, mutta ennen kaikkea arvostamme asennetta. Suhtaudut ruokaan intohimoisesti, olet luonteeltasi tarkka, yhteistyökykyinen ja omatoiminen sekä pystyt työskentelemään kiireessä ja paineen alaisena. Työ vaatii hygieniapassin. Arvostamme joustavuutta, huolellisuutta ja kykyä hallita useita eri toimintoja ja työvälineitä. Työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielillä. Työ painottuu aamuvuoroihin, mutta muutkin vuorot ovat mahdollisia. Tarjoamme sinulle tilaisuuden työskennellä ja kehittää ammattitaitoasi dynaamisessa ketjumme lippulaivassa. Pääset näköalapaikalle kansainväliseen ja kehittyvään Radisson Blu -ketjuun ja tätä kautta mahdollisuuden oppia, kehittyä ja laajentaa omaa osaamista. Hotellissamme sinua odottavat ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit. Kaupan päälle saat kattavat S-ryhmän ja Radisson Hotel Groupin henkilöstöedut ja uramahdollisuudet.

Lisätietoja ja hakeminen

Työaika on 90h/3vk, sopimus on määräaikainen 15.12.2019 saakka. Lisätietoja tehtävästä antaa keittiöpäällikkö Simo Räsänen (simo.rasanen@radissonblu.com). Lähetä hakemus palkkatoivomuksineen sekä cv 29.9.2019 mennessä oheisen linkin kautta. Huomioithan, että vain linkin kautta tulleet hakemukset käsitellään. Rekrytointia hoitaa Sokotel Oy:n yhteistyökumppani henkilöstöpalveluyritys Enjoy (Extremely Nice Job Oy).

Työnantajakuvaus

Radisson Blu -hotelliketju kuuluu Radisson Hotel Groupiin, joka on yksi maailman nopeimmin kasvavista hotelliryhmittymistä. Ryhmään kuuluvat Radisson Blu Hotellien lisäksi Radisson Collection, Radisson, Radisson RED, Park Plaza, Park Inn by Radisson, Country Inn & Suites by Radisson sekä prizeotel -hotellit. Radisson Hotel Groupilla on toiminnassa ja rakenteilla yli 1 400 hotellia ympäri maailmaa. Radisson Blu Hotelleja on Suomessa kahdeksan, joista neljä Helsingissä sekä yksi Espoossa, Turussa, Tampereella ja Oulussa. Hotellit ovat keskittyneet tarjoamaan yksilöllisiä elämyksiä, ja yhteistä niille on kansainvälisesti palkittu palvelun laatu. Kaikki Suomen hotellit ovat Green Key -sertifioituja. Radisson Hotel Group on valittu jo yhdeksänä vuonna peräkkäin maailman eettisimpien yritysten joukkoon. Sokotel Oy on SOK:n matkailu-ja ravitsemisliiketoimintaa harjoittava tytäryhtiö. Operoimme Suomessa seitsemää Radisson Blu Hotellia ja 14 Sokos Hotellia pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Vaasassa ja Oulussa. #wemakehospitalityhappen
Täytä hakemus

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.