Facebookin yhteisösivuja koskeva tietosuojainformaatio - S-ryhmä

Facebookin yhteisösivuja koskeva tietosuojainformaatio

Tämä tietosuojainformaatio koskee S-ryhmän Facebook -yhteisösivuja. Tietosuojainformaatio koskee tilanteita, jos tykkäät jostain S-ryhmän Facebook -sivusta tai liityt jonkin S-ryhmän Facebook -yhteisön jäseneksi tai faniksi. Tässä informaatiossa kerrotaan, miten henkilötietojasi käsitellään edellä mainitussa tilanteissa.

Rekisterinpitäjä

Facebook Irlanti ("jäljempänä Facebook") ja S-ryhmä ovat yhteisrekisterinpitäjiä soveltuvin osin Facebookissa olevien fani- ja yhteisösivujen osalta. Kunkin sivun osalta näet rekisterinpitäjänä toimivan S-ryhmään kuuluvan yhteisön ("jäljempänä S-ryhmä") kyseiseltä Facebook-yhteisösivulta.

Facebook käsittelee tietoja tietosuojaperiaatteidensa mukaisesti: www.facebook.com/privacy/. Facebook on pääasiallisesti vastuussa tietosuojalainsäädännön noudattamisesta ja tietoturvallisuuden sekä rekisteröidyn oikeuksien toteuttamisesta palvelussa. Voit hallinnoida Facebookin tietosuoja-asetuksia Facebookissa.

Henkilötiedon käsittelyn tarkoitus, peruste, tietolähteet ja käsiteltävät tiedot

S-ryhmä käsittelee yhteisösivustojen henkilötietoja ainoastaan S-ryhmän omiin tarkoituksiin, kuten uusien tuotteiden, palveluiden tai tarjouksista kertomiseen, kilpailujen ja arvontojen toteuttamiseen, palautteen vastaanottamiseen, mainonnan ostamiseen Facebookilta tai sivujen tai mainosten tavoitettavuuden mittaamiseen.

S-ryhmä saa tietoonsa Facebookilta yksittäisen Facebookille ilmoitetun rekisteröidyn nimen, julkisen profiilikuvan sekä muut Facebookissa rekisteröidyn julkisesti näkyväksi määritetyt tiedot. Rekisteröity voi ilmoittaa oma-aloitteisesti muitakin henkilötietoja yhteisösivujen kommenteissa tai pikaviestipalvelussa. S-ryhmä ei käsittele Facebookin tietoja Facebookin ulkopuolella, eikä tietoja yhdistetä tietoja muihin rekistereihin.

S-ryhmän yhteisösivuilla henkilötietoja käsitellään S-ryhmän oikeutetun edun perusteella. Rekisteröity voi rajoittaa henkilötiedon käsittelyä poistumalla yhteisösivun tykkääjistä ja/tai seuraajista.

S-ryhmä voi järjestää kilpailuja Facebookissa, jolloin tietoja käsitellään kilpailun yhteydessä ilmoitetun tietosuojaselosteen mukaan. S-ryhmä ei siirrä tietoja EU/ETA -alueen ulkopuolelle. Rekisterin tietojen perusteella ei tehdä automaattista päätöksentekoa tai profilointia, jolla olisi rekisteröidylle oikeusvaikutuksia.

Henkilötietoja ei siirretä pois Facebookista, ellei henkilöä ole erikseen informoitu asiasta.

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet:

  • Oikeus saada pääsy henkilötietoihin
  • Oikeus tietojen oikaisemiseen
  • Oikeus käsittelyn rajoittamiseen
  • Vastustamisoikeus
  • Oikeus tietojen poistamiseen
  • Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen

Jos rekisteröity haluaa käyttää oikeuksiaan tai saada lisätietoa henkilötietojensa käsittelystä, rekisteröity voi olla yhteydessä Facebookiin, joka vastaa ensisijaisesti rekisteröidyn oikeuksien toteuttamisesta: www.facebook.com/privacy/. Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetun toimistolle: tietosuoja.fi/ilmoitus-tietosuojavaltuutetulle.

S-ryhmän tietosuojavastaavan yhteystiedot

tietosuojavastaava@sok.fi

Lisätietoja S-ryhmän tietosuojakäytännöistä ja henkilötietojen käsittelystä löydät: www.s-ryhma.fi/tietosuoja.

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.