Työharjoitteluhakemus, SSO | Lediga platser - S-gruppen
Lediga platser

Työharjoitteluhakemus, SSO

Muu
 • Söktid
  23.09.16 - 31.12.20 23:59
 • Kedja
  Muu
 • Organisation
  Suur-Seudun Osuuskauppa SSO
 • Arbetsgivare
  Suur-Seudun Osuuskauppa SSO
 • Plats
  Karkkila, Lohja, Vihti, Kemiönsaari, Koski Tl, Marttila, Salo, Somero
 • Arbetstid
  -
 • Typ av anställning
  -
Muu
Etsitkö opintoihisi liittyvää työharjoittelupaikkaa, jossa pääsisit oppimaan uusia asioita ja kehittämään taitojasi monipuolisesti? Haluamme tarjota opiskelijoille mahdollisuuden päästä kehittämään omaa ammattitaitoaan ja oppimaan työelämässä tulevan ammattin kannalta olennaisia taitoja. Parhaimmillaan työharjoittelu on teoriassa hankitun ammattitaidon harjaannuttamista, opitun soveltamista ja uuden oppimista. Työharjoittelun aikana työharjoittelija osallistuu työyhteisön jäsenenä vaihteleviin työtehtäviin ja pääsee harjaantumaan vastuulliseksi työntekijäksi. Jätä meille avoin hakemus työharjoitteluun, niin olemme yhteydessä kun työharjoittelumahdollisuuksia avautuu. Huomioi, että työharjoittelun tulee olla opintoihisi liittyvää ja sen tulee kerryttää opintopisteitä. Meillä on mahdollista päästä harjoittelemaan seuraavilla aloilla: - Asiakaspalvelu ja myynti Kaupat ja liikennemyymälät - Kokit ja tarjoilijat Ravintolat ja liikennemyymälät, sekä ravintolamaailmat ja kahvilat - Hotellin työharjoittelijat Puhtaanapito, aamiainen, tarjoilu ja vastaanotto, Original Sokos Hotel Rikala - Parturi-kampaajat Halikon Prisman parturi-kampaamo - Asiantuntijatehtävät henkilöstöhallinnossa ja viestinnässä Henkilöstöhallinto SSO:n Lohjan toimistolla ja viestintä Salon toimistolla

Työnantajakuvaus

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO on läntisellä Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa kahdeksan kunnan alueella toimiva kasvava alueosuuskauppa. Meillä on lähes 100 toimipaikkaa viidellä eri toimialalla, jotka ovat rauta- ja maatalous-, matkailu- ja ravitsemus-, liikennemyymälä- ja polttoneste-, auto- ja autotarvike-, sekä päivittäis- ja käyttötavarakauppa.
Fyll i ansökan

Hej, vi märkte att du använder webbläsaren Internet Explorer, som inte längre stöds aktivt. För att ditt besök på vår webbplats ska gå så smidigt som möjligt, rekommenderar vi, att du börjar använda en ny webbläsare, exempelvis Google Chrome eller Mozilla Firefox.