Andra lediga jobb - S-gruppen

Eftersom vår nuvarande medarbetare övergår till nya uppgifter söker vi nu en Business Controller till vårt aktiva ekonomiteam.

VBO rekry

Varuboden-Osla är ett tvåspråkigt handelslag, som har verksamhet längs den nyländska kusten och på Åland. Vi har närmare 70 000 ägarkunder och betjänar våra kunder på mer än 50 verksamhetsställen. Varuboden-Osla idkar dagligvaru- och specialvaruhandel och vi har trafikbutiker, restauranger och varuhus. Vi sysselsätter ungefär 900 personer. Vårt huvudkontor finns i Vanda nära flygfältet.

I din arbetsuppgift kommer du att vara ekonomidirektörens högra hand. Du är expert på intern redovisning och löser problem redan innan de har hunnit uppstå. Du har ett nära samarbete med bland annat affärsverksamhetens distriktschefer, enhetscheferna och ekonomiförvaltningens servicecentral. I jobbet ingår också varje månad rapportering och andra rutinuppgifter.

För att lyckas med arbetsuppgiften önskar vi att du har en lämplig högskoleexamen och gedigen erfarenhet av både intern och extern redovisning. Du har goda datatekniska kunskaper – du använder Excel och Powerpoint till och med med förbundna ögon – och du är snabb på att lära dig nya system. Varuboden-Osla är ett tvåspråkigt handelslag, och vi ser det som en stark merit att du behärskar både finska och svenska.

Du är säker på ditt eget kunnande, och du är alltid färdig att göra saker bättre. Du vågar komma fram med dina egna åsikter och i god anda ifrågasätta invanda lösningar. Du drar dig inte heller för rutin- och andra basuppgifter. Du hjälper gärna dina kollegor inom affärsverksamheterna, förutser deras behov och stöder dem på det sättet i att nå allt bättre resultat.

Vi erbjuder dig en intressant position där du kan jobba med varierande arbetsuppgifter inom ekonomiförvaltning bland olika mänskor. Förutom med dina närmaste arbetskompisar (ekonomidirektören och business controllern) håller du dagligen också kontakt med nyckelpersonerna inom affärsverksamheten. Du kan utveckla din kompetens och yrkesskicklighet och också dig själv och företagets sätt att fungera. Vi har under de senaste åren satsat särskilt mycket på medarbetarerfarenhet och välbefinnande och därför ligger vår arbetstillfredsställelse på en utmärkt nivå. Du får också S-gruppens personalförmåner som är de mest omfattande personalförmånerna i Finland.

Tilläggsinformation om uppgiften får du av Arespartners konsult Johanna Lipponen, tfn 044 738 8988, säkrats tor 14.1.2021 kl. 15–16.30 och ons 20.1.2021 kl. 9–10 Lämna din arbetsansökan och ditt CV tillsammans med ditt löneanspråk på adressen http://www.arespartners.fi/aresnets senast onsdag 27.1.2021.

Hej, vi märkte att du använder webbläsaren Internet Explorer, som inte längre stöds aktivt. För att ditt besök på vår webbplats ska gå så smidigt som möjligt, rekommenderar vi, att du börjar använda en ny webbläsare, exempelvis Google Chrome eller Mozilla Firefox.